”Lomalla” Suomessa

Lensin takaisin suomeen jouluksi ja vietän täällä pientä ”lomaa” 9.1 asti.  Joulu ja uusivuosi meni mukavasti, mutta kaipuu Madridiin on kova. Turku tuntuu niin tylsältä Madridiin verrattuna, eikä kylmä ja harmaa loskakeli auta asiaa yhtään.

Viimeiset viikot Madridissa olivat todella rankkoja tenttien takia ja nyt olenkin ottanut todella rennosti. Joulun herkutteluvaihde on jäänyt päälle ja normirutiineihin on vaikea palata. Huomaan että tylsistyn todella helposti kotona ja tuntuu, ettei täällä Suomessa ole mitään kivaa tekemistä…Kai tähänkin jossain kohtaan tottuu varmaankin viimeistään silloin kun lopullisesti palaa takaisin ja aloittaa normi arjen ja työt. Madridissa oli aina kämppikset kuitenkin pyörimässä siinä ja ketään ei tehnyt töitä ja kaikilla oli periaatteessa sama aikataulu niin aina tehtiin jotain, täällä päivät kuluu hitaasti kun odottelee että kaverit pääsevät töistä ja näkee ihmisiä vasta illalla. Noh, viikko vielä ja pääsen takaisin! Olisi varmaan viisasta aloittaa lukeminen sillä muutama lopputentti odottaa vielä.

Suunnitelmissa olisi viipyä noin viikon verran Madrisissa ja lähteä ystävieni kanssa Sevillaan. Sevillasta sitten mitä luultavammin kotiin, vaikka kovasti olisin vielä jonkun reissun halunnut tehdä. Mutta, you never know.

Odotan kovasti että pääsen taas puhumaan englantia ja harjoittamaan hataraa espanjaani. Välillä täälläkin meinaan huutaa kaupan kassalla hola ja kaupungilla jos vahingossa on tuupannut jotain tms. niin kyllähän se sorry ja perdon sieltä meinaa aina tulla ekana.  Lasken jo päiviä koska pääsen takaisin <3

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply