Tanja

Levoton matkailija -blogin takaa löytyy Tanja, 28-vuotias intohimoinen reissaaja. Ensimmäistä kertaa lentokoneessa olin 10-vuotiaana, jolloin matkustin perheeni kanssa Kyprokselle. Tämän reissun jälkeen matkoja on tullut tehtyä vähintään kerran vuodessa. Nykyään matkustan pääasiassa yksin ja muutaman kerran vuodessa, rinkka selässä. Yövyn hostelleissa, mieli avoinna uusille kokemuksille.

Ensimmäisen reppureissuni tein alkuvuonna 2012, jolloin matkustin kahdeksi kuukaudeksi Uuteen-Seelantiin serkkuni kanssa. Kesällä 2014 oli aika toisen pitkän reppureissun, tällä kertaa kohteina olivat Singapore, Malesia ja Australia. Näiden reissujen lisäksi rinkka on ollut matkakaverina Saksassa, Irlannissa ja Sveitsissä.

Tällä hetkellä käytyjä maita on takana 38 + Pohjois-Irlanti. Rantalomat ei ole mun mieleen, ja parasta on kun voi matkalla yhdistää sykkivät suurkaupungit sekä upeat luontokohteet. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olen parin viime vuoden aikana alkanut lämmetä myös kotimaan matkailulle, ja omalta tuntuu erityisesti Turun saaristo. Haaveissa siintää Utö, Örö sekä Bengtskär. Haaveissa on suunnata Uuteen-Seelantiin tai Australiaan working holiday -viisumilla. Toiveissa olisi päästä tutkimaan myös Tyynenmeren saaria. Muita tulevaisuuden haaveita ovat matka maailman ympäri, InterRail Euroopassa, sekä Trans-Siperian junamatka.

Hyppää mukaan seikkailuun!