Ne tärkeimmät Instagram-kuvani

Aurinkoista heinäkuuta ja hyvää Instagram Travel Thursdayta! Taas ollaan mukana muutaman kuukauden tauon jälkeen, ja aihekin on oikein mieluinen. Heinäkuun teemana on nimittäin tärkeimmät Instagram-kuvani. Kuvien määrällä ei ole väliä, pääasia on että ne ovat itselle tärkeitä ja rakkaita.

Sydney on yksi rakkaimpia kaupunkeja, ja erityisesti tykkään tästä kuvasta. Kuva on otettu neljä vuotta sitten, toisella Australian matkallani. Kuva on otettu matkan loppupuolella, kun kotiinpaluu oli vain muutaman päivän päässä. En millään olisi vielä halunnut jättää Australiaa tai Sydneyn ihania maisemia. Tätä kyseistä kuvaa katsellessa mieli on haikea, mutta onnellinen. Reissu oli täydellinen, ja tiedän vielä palaavani Australiaan useamman kerran.

Olihan mukaan pakko valita joku kuva Irlannista, ja kuvia selatessani tämä lammaskuva erottui muiden joukosta. Kuva on otettu maaliskuussa 2015, jolloin olin toista kertaa Irlannissa. Pari kuukautta aikaisemmin olin palannut Suomeen neljän kuukauden Irlannin vaihdon jälkeen, ja heti oli pakko päästä takaisin. Tästä kuvasta rakkaan tekee juuri sen irlantilaisuus; vihertävä maisema kera lampaan. Voiko paljon irlantilaisemmaksi enää mennä?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uluru oli heinäkuun 2014 Australian reissun ehdoton kohokohta. Australian punainen keskusta lumosi mut täysin. Uluru jaksoi ihastuttaa upealla värillään ja eräänlaisella mystisyydellään. Välillä kuulee puhuttavan ihmisten “happy place” paikoista, sellaisista jonne mieli vaeltaa harmaan arjen keskellä. Mulle yksi tällainen happy place on Uluru.  

Matterhorn oli muutaman vuoden takaisen Sveitsin matkani kohokohta. Tämän kuvan katselusta tulee aina hyvä mieli, sillä eräs aurinkoinen maaliskuun päivä vuonna 2016 oli mahtava. Matterhorn oli juuri niin kaunis kuin olin kuvitellut, ja haaveissa on joskus viettää yö tai pari Matterhornin tuntumassa.

*****

Piditkö lukemastasi?  Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa 

**

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat TravelloverVagabonda ja Skimbaco. Lue tempauksesta lisää täältä. Minut löytää Instagramissa nimellä @levotonmatkailija

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply matkalla 5.7.2018 at 20:41

  Mattehornista haaveillaan täällä ja Irlanti sekä tuo kuva on kyllä juuri sitä, mitä Irlannissa voisi kuvitella tulevan vastaan.

  • Reply Tanja 24.7.2018 at 18:54

   Matterhorn on aivan ihana >3 Onneksi sattui aurinkoinen päivä.

 • Reply Timo 6.7.2018 at 15:00

  Upea tuo Matterhorn näkymä! On ollut kyllä kirkas keli – Uudessa Seelannissa ainakin neljästi yritettiin nähdä kummankin saaren korkeinta vuorta ja aina olivat pilvessä. Sveitsissä meillä oli M kans vähän aikaa harkinnassa, mutta olis vaatinut liian kiireistä posottamista ’väärään’ suuntaan, joten jätettiin myöhemmäksi.

  • Reply Tanja 24.7.2018 at 18:58

   Kiitos! Meillä kävi Mt Cookilla todella hyvä tuuri. Oltiin yötä Mt Cook villagessa, ja ensimmäisenä päivänä oli aika pilvistä. Toiseksi päiväksi onneksi kirkastui. Pohjoissaaren korkein vuori taas pysytteli visusti piilossa.

 • Reply Terhi | VAGABONDA 8.7.2018 at 17:15

  Vaikka en olekaan vielä(kään) käynyt Irlannissa, kuvittelen siellä olevan juuri tuollaista: sumuista, vihreää ja laiduntavia lampaita! Minua harmittaa todella paljon, että Ryanair päätti muutama kuukausi sitten lopettaa lennot tänne Kreetalle. Niiden kyydillä kun pääsi suoraan Haniasta Dubliniin (ja myös muualle Eurooppaan), mutta enpä tajunnut hyödyntää tilaisuutta ajoissa. En nimittäin arvannut, että pian suoria ja edullisia lentoja Irlantiin ei enää olisikaan… :(

  • Reply Tanja 24.7.2018 at 19:01

   Irlantiin kannattaa ehdottomasti lähteä jos vaan tilaisuus tulee! :) Mä en viime vuonna Irlantiin päässyt, ja näyttää siltä etten tänä vuonnakaan pääse siellä käymään. Toivottavasti ensi vuonna taas.

 • Reply Travelloverin Annika 29.7.2018 at 14:34

  Voi että tuota lammaskuvaa! Se on ihana!
  Kaikki Ulorun nähneet pitävät sitä huikeana kokemuksena, mutta kuvissa se on vain punainen kivi. Taitaa olla niitä paikkoja, joita ei vain onnistu saamaan kuviin ja jotka vain pitäisi itse nähdä.

 • Leave a Reply