Kirsikkapuiden loistoa Turussa

Lauantai oli mitä upein päivä Turussa, ja mitä oivin tilaisuus suunnata jokirantaan kirsikkapuiden kukintaa ihastelemaan. Jokunen vuosi sitten Aurajoen rannoille istutetut kirsikkapuut ovat juuri nyt parhaimmillaan. Turun yli 200 kirsikkapuuta koostuvat 22 eri lajikkeesta, jotka kukkivat hieman eri aikaan. Kukkaloistoa pitäisi siis vielä riittää Aurajoen ympärillä. Miten kauniita kukkivat puut olivatkaan! Oikein lähelle mentäessä kukat tuoksuivat ihanasti, aurinko lämmitti eikä Aurajokikaan näyttänyt kovin ankealta.

Joku vuosi reissaan Japaniin kirsikkapuiden kukintaa ihastelemaan, mutta nyt tyydyn Turun vaaleanpunaisiin kukkiin ruskeaa Aurajokea vasten. Tuovathan Turun puut kaunista väriä muuten vielä aika harmaaseen katukuvaan, onneksi kirsikkapuut päätettiin istuttaa.

*****

Piditkö lukemastasi?  Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply sari/ matkalla lähelle tai kauas 20.5.2017 at 19:03

  Huomenna menossa katsomaan kirsikkapuiden loistoa!

  • Reply Tanja 21.5.2017 at 20:35

   Kiva kuulla! :)

 • Reply Kati 20.5.2017 at 19:36

  Kaunista:)

  • Reply Tanja 21.5.2017 at 20:35

   :)

 • Reply Katri | Finnlandsnorsk 22.5.2017 at 18:41

  Tääläkin käyty kuvailemassa kirsikkapuita, kivoja ja vähän erilaisia kuvia omistani :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  • Reply Tanja 30.5.2017 at 10:48

   Pitää käydä kurkkaamassa sun kuvat :)

  Leave a Reply