Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Tukholmasta

Hälsningär från Stockholm! Eli terkkuja rakkaasta naapurimaastamme. 

Nolona täytyy myöntää, etten koskaan ole kunnolla käynyt Tukholmassa. Ainoan kerran Tukholmassa olen käynyt joskus 6-vuotiaana, enkä käynnistä muista kuin Vasa-museon. 25 ikävuoden nopeasti lähestyessä oli siis korkea aika korjata tämä, ja onneksi reissuun lähdin! Tukholma on osoittautunut todella kivaksi ja kauniiksi kaupungiksi.

Vanha kaupunki on aivan ihana, ja Skansenin vanhat puutalot todella symppiksiä. Tunnin risteily sataman alueella oli kiva tapa katsella maisemia, vaikka lunta satoi aika reippaasti. Silti oli pakko istua ulkona, ihan vaan näkymien takia.

IMG_9169IMG_9296 IMG_9312

Blogiin on siis pian tulossa juttuja Tukholmasta, joten pysykäähän kuulolla.

*****

Piditkö lukemastasi?  Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply