Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kompressor – Tallinnan parhaat letut

Tallinnan parhailla letuilla voi herkutella pubityylisessä Kompressorissa, vanhan kaupungin sydämessä. Ravintola on etenkin nuorten ja opiskelijoiden suosiossa, ja ruuhkiin sekä pitkiin odotusaikoihin on hyvä varautua.

Kompressor on hyvin tunnelmallinen ja rento ravintola, missä annosten kokoon nähden hintataso on hyvin edullinen. Ruokalistalta löytyy lähinnä suolaisia ja makeita lettuja, mutta myös keittoja ja salaatteja sekä paistettuja peruna- ja juustopalloja. Perunapallot valkosipulidipillä ovat erityisen hyviä, ja dipissä maistuu valkosipuli oikein kunnolla. Valkosipulin rakastaja kiittää!  Etukäteen tilattuna voi saada gluteenittomia lettuja.

Marraskuun harmaana iltapäivänä Kompressor oli tupaten täynnä, ja ruokien odotusajat olivat noin 45 minuuttia. Onneksi sekaan mahtui vielä yksi ruokailija kimpsuineen ja kampsuineen, eikä odotusaika tuntunut yhtään pitkältä. Ruuhkiin kannattaa varautua etenkin viikonloppuisin ja loma-aikoina. IMG_8776IMG_4454 IMG_4455

Kompressorin sisustusta voisi ehkä kuvailla karun yksinkertaiseksi, mutta se todellakin toimii ja näyttää hyvältä. Sisustuksesta tulee jollain tapaa mieleen teollisuusrakennus. Hauska yksityiskohta sisustuksessa ovat seinillä olevat paistinpannut maalauksineen. Pöydät ja tuolit ovat kaunista, tummaa puuta, ja vieruskaveriksi voi saada jonkun täysin tuntemattoman. Ulkoa päin Kompressor ei ehkä näytä kovin kutsuvalta, mutta ovesta kannattaa rohkeasti astua sisään.

Letut maksavat pääsääntöisesti 4,50 euroa, kalleimmatkin alle vitosen. Rahoilleen saa todellakin vastinetta, sillä letut ovat suuria, ja niistä syö kevyesti kaksikin ruokailijaa, jos nälkä ei ole kovin suuri. Nälkäinen ruokailija syö kokonaisen letun kevyesti myös yksin.

Kompressor sijaitsee osoitteessa Rataskaevu 3, ja on avoinna päivittäin klo. 11 – 23.IMG_8775 IMG_8777

*****

Piditkö lukemastasi?  Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Blogipolussa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tiia/ReiseReise 4.1.2017 at 22:31

    Nam! Miten sitä onkin koko ajan ikävä Tallinnaan. :D

    • Reply Tanja 7.1.2017 at 11:13

      Onneksi Tallinnaan pääsee helposti :)

    Leave a Reply