Suomen suurin matkablogiyhteisö

Joulukalenteri; viikon postikorttimaisema #4

Iloista jouluviikkoa! Toivon mukaan jouluvalmistelut alkavat olla finaalissa, eikä kaaos enää ole kovin paha. Joulukalenterin viimeisestä luukusta löytyy Pohjois-Irlannin helmi Giant’s Causeway. Olen nähnyt tämän upean luonnonihmeen kahdesti, ja molemmilla kerroilla se ällistytti yhtä paljon. Miten upea luonto voikaan olla!

Giant’s Causeway on yksi upeimpia paikkoja joissa olen käynyt. Olin haaveillut käynnistä jättiläisten viertotiellä noin 11-vuotiaasta lähtien. Käsittelimme englannin tunnilla Irlantia, ja jokaisen tehtävän oli kirjoittaa lyhyt essee Irlantiin liittyen. Valitsin mielenkiintoisen ja kiehtovan näköisen Giant’s Causewayn, ja siitä asti olen haaveillut Irlannista ja Giant’s Causewaysta.IMG_8041IMG_2893

Giant’s Causewaylla harhaillessa voi miltei kuulla jättiläisten kävelevän jossain kaukaisuudessa. Causewayn maisemissa mieli lepää. Meri liplattaa ja pauhaa ihanasti vierellä, ja mielettömän näköiset basalttikivipatsaat kutsuvat hyppimään ja pomppimaan niiden päällä.

Todellakin maaginen paikka, jonka kauneutta on vaikea ymmärtää pelkkien kuvien kautta.IMG_2906

Näiden maisemien myötä toivotan hyvät joulut kaikille lukijoille! Syökää, juokaa, nauttikaa ja rentoutukaa. 

*****

Piditkö lukemastasi?  Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Blogipolussa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

    • Reply Tanja 28.12.2016 at 17:47

      Kiitos! Pitää pistää hyvä kiertämään :)

    Leave a Reply