Suomen suurin matkablogiyhteisö

Joulukalenteri; viikon postikorttimaisema #1

Ihanaa alkanutta joulukuuta! Nelisen viikkoa jouluun, mikä tarkoittaa joulukalenteria. Blogin oma ”joulukalenteri” on ollut mielessä jo pidemmän aikaa, ja tänä vuonna sain vihdoin idean sitä varten. Neljänä viikkona ennen joulua julkaisen postikorttimaiseman jostain päin maailmaa. Ensimmäisenä vuorossa on yksi ehdoton suosikkipaikkana, Australian Uluru.IMG_0883 IMG_0900 IMG_0907

Australian punaisessa erämaassa sijaitseva suuri punainen kivi ei ehkä kuulosta maailman mielenkiintoisimmalta matkakohteelta. Kaikki, tai ainakin useimmat Ulurun nähneet ovat varmasti sitä mieltä, että Uluru on kaiken matkustamisen arvoinen. Ulurun kauneutta on vaikea vangita kuviin, ja se pitäisi kokea itse todella ymmärtääkseen Ulurun ainutlaatuisuuden ja upeuden.

Auringon noustessa Uluru on hehkeimmillään. On aivan uskomatonta miten punaisen oranssihtavaksi se muuttuu auringon säteiden osuessa sen pintaan. Kello viiden aamuherätys ja kylmä talvisääkin unohtuivat aamuauringon valaisemaa Ulurua katsoessa. Ulurun kävelee ympäri noin kolmessa tunnissa. Maasto on helppokulkuista, ja punaisen kiven majesteettinen olemus seuraa vierellä koko matkan.

Uluru auringon noustessa on muisto, mihin palaan aika usein.IMG_0910

*****

Piditkö lukemastasi?  Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Blogipolussa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply