Suomen suurin matkablogiyhteisö

Happy St Patrick’s Day!

Hyvää Pyhän Patrikin päivää! Nämä kuvat ovat viime vuoden paraatista Galwaysta. Vaikka paraati oli ja juhlallisuudet olivat Dublinia pienemmät, tunnelma oli hyvä ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Monilla oli päällä jotain vihreää, ja Irlannin liput liehuivat joka puolella.

IMG_3680IMG_3689

Pyhän Patrikin päivää vietetään joka vuosi 17. maaliskuuta. Päivä on Irlannin kansallispäivä, ja päivää vietetään maan suojelupyhimyksen – Pyhän Patrikin- kunniaksi. Irlannin lisäksi päivää juhlitaan myös muissa maissa, kuten Iso-Britanniassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Vihreä väri sekä kolmiapila liitetään Pyhän Patrikin päivään hyvin vahvasti. Alun perin päivä oli kristillinen juhla, jolloin kaikki pubit pysyttelivät kiinni. Paljon on muuttunut sitten noiden päivien, ja nykyään pubit ovat ehdottomasti auki Pyhän Patrikin päivänä.

IMG_3695IMG_3696IMG_3697IMG_3704IMG_3705

****************
Tämä kirjoitus on osa Irlanti-viikkoa, joka on suomalaisten matkabloggaajien toteuttama kampanja. Viikon aikana 13.20.3.2016 julkaistaan blogipostauksia, joissa esitellään monipuolisesti Irlantia matkakohteena. Arvomme yhteistyössä Tourism Irelandin kanssa matkan Irlantiin sekä monia muita palkintoja. Seuraa Irlanti-viikkoa Facebookissa, jotta pysyt selvillä myös kampanjan muista kilpailuista.

Mukana ovat seuraavat blogit:
Kohteena maailma | Levoton matkailija | London and beyond | Lähtöportti | Pää pilvissä | To travel is to live

Yhteistyökumppanit:

Tourism IrelandSolo Sokos Hotel TorniO'Malley'sbooky.fi
inSpiral Dance CompanySuomi-Irlanti -seuraSalo Irish FestivaaliKelttikorut

******************

Haluatko tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Blogipolussa, Blogit.fi:ssä ja Bloglovin’issa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply laura / to travel is to live 17.3.2016 at 11:44

  Iloisen näköistä! Mulla on vielä kokematta paraati. Joku päivä tahdon ehdottomasti nähdä sen Dublinissa! Myös muiden maiden paraatit ja tapahtumat kiinnostavat, taisi olla Chicagossa, jossa värjäävät koko joen vihreäksi päivän kunniaksi :D

  • Reply Tanja 18.3.2016 at 20:43

   Dublinin paraati olisi varmasti upea kokemus! Varmasti paljon isompi kuin Galwayssa :) Mulla oli ensin tarkoituksena mennä Dubliniin, mutta sen verran myöhään olin liikkeellä että kohtuuhintaiset majapaikat oli täynnä.

 • Reply Riitta 17.3.2016 at 12:40

  Kiva oli paraati viime vuonna Galwayssa ja varmaan tänäänkin, vaikka en sinne pääse! Hauska oli myös löytää itsensä noista ottamistasi kuvista, olin poikani kanssa paraatia katsomassa tuossa koulun pihan aidan reunassa :-)

  • Reply Tanja 18.3.2016 at 20:44

   Oho, mikä sattumma että löysit itsesi kuvista!

  Leave a Reply