Suomen suurin matkablogiyhteisö

Little Museum of Dublin

Little Museum of Dublin on kaupungin museoiden parhaimmistoa. Museo sijaitsee helposti löydettävässä paikassa, vastapäätä St Stephen’s Greeniä. Little Museum of Dublin on nimensä mukaisesti pieni, mutta siitä huolimatta siellä on paljon nähtävää.

Yläkerrassa järjestetään ilmaisia opastettuja kierroksia, minkä aikana saa museosta vielä enemmän irti kuin itsekseen kierrellessä. Sisäänpääsyhintakaan ei päätä huimaa; opiskelijoilta pyydetään 4,50e, ja muuten hinta on 7e.

IMG_3819IMG_3820

Mitä Dublinin pieneltä museolta voi sitten odottaa? Pieni, kolmikerroksinen museo on täynnä tutkittavaa. Näyttelyitä on kolme erilaista, ja esillä on yhteensä 5000 erilaista esinettä. U2 faneille museo on ehdoton vierailukohde, sillä ylimmässä kerroksessa tämä irlantilainen bändi on saanut oman näyttelyn. Näyttelyssä on esillä muun muassa allekirjoitettuja albumeita ja valokuvia. Kaiken tavaran lisäksi museo on oiva paikka oppia Dublinin historiasta.

Ehdottomasti suosittelen käyntiä tässä dublinilaisessa museossa jos siellä päin liikkuu. Netistä ostettuna liput ovat hieman halvempia kuin ”ovelta”.

IMG_3821

IMG_3822

***********

Pysy ajan tasalla uusista postauksista ja seuraa blogia Facebookissa

Blogi löytyy myös Blogit.fi ja Blogipolusta sekä Instagramista ja Twitterisä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply