Suomen suurin matkablogiyhteisö

Dundalk kuvina

Aika Dundalkissa vähenee koko ajan, parin päivän päästä suuntana Suomi ja tammikuun alussa takaisin Dundalkiin pariksi viikoksi. Aika on mennyt todella nopeasti, vaikea uskoa että olen ollut Irlannissa melkein 3,5 kuukautta! 

Keskusta

Double Rainbow

Juna-asema

Juna-asema

Dundalkin juna-asema on todella pieni, en ole ihan varma onko lipputiskillä koskaan henkilökuntaa. Sen sijaan lipun voi ostaa netistä etukäteen ja tulostaa sen sitten asemalla taikka ostaa lipun aseman automaatista. Itse asemarakennus oli kivan näköinen ja sieltä löytyy jonkinlainen juniin liittyvä museo. Asema avattiin vuonna 1849 ja sieltä pääsee junalla Belfastiin ja Dubliniin. 

Dundalk

Kananmuna-automaatti :D

Ikinä en ole missään nähny kananmuna-automaattia ja ekalla kerralla kun tuon näin niin piti oikein katsoa uudestaan näinkö oikein. Oikein näin, automaatista saa kanamunia ja se ilmeisesti toimii vähän samalla tavalla kuin Postin pakettiautomatti, tosin kovin tarkkaan en kapistusta tutkinut. Pienen tutkimisen jälkeen paljastui että kyseisen muna-automaatin nimi on Eggspress ja yrityksellä on myös nettisivut. Sivuilta löytyy mm. ohje siitä miten automaatti toimii.

Keskusta

Castletown River

Keskusta

Dundalk on todella mukava ja kaunis kaupunki. Tuntuu haikealta että tammikuussa olen täällä vain vähän yli viikon minkä jälkeen lähden Suomeen. Olen suunnitellu että kesällä kävisin Dundalkissa samalla kun olen suunnitellut matkaa Irlantiin : )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply