Suomen suurin matkablogiyhteisö

Dublinin joulumarkkinat ja jouluvalot

Viime viikonloppu meni jouluisessa Dublinissa. Joka paikassa oli paljon jouluvaloja ja koristeita, aika isojakin sellaisia. Yksi asia mikä pisti erityisesti silmään oli kuusien määrä keskustassa. Kuusia tuntui nimittäin olevan vähän joka paikassa, mikä oli siis ihan mukavaa, jotenkin vaan aika  ”jännää”.

Dublinissa joulumarkkinat avautuivat marraskuun lopussa ja ne jatkuvat aina 23.12. asti. Markkinat ovat auki joka päivä ja ne aukeavat 12 päivällä ja menevät kiinni vähän päivästä riippuen iltakahdeksan ja iltakymmenen välissä. Markkinat sijaitsevan aivan St Stephen’s Green Shopping Centren edessä.

Omasta mielestäni Dublinin joulumarkkinat olivat aika pienet. Jotenkin markkinat olivat vähän tylsät, mutta oli ne silti kiva kävellä läpi. Myynnissä oli jonkin verran käsitöitä sekä vähän jotain ruokaa. Jotain jäin markkinoilta kaipaamaan, en vain osaa sanoa mitä.

O’Connel Streetin kuusi oli kaikista suurin ja värikkäin, muissa kuusissa oli tosin vain yksivärisiä valoja. Itse näin pari kuusta missä oli punaiset valot ja yhden sinisillä valoilla. Oli kyllä kiva nähdä jouluvaloja kaduilla, pakko kai se on uskoa että joulu on sieltä tulossa kovaa vauhtia : )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnKat 19.12.2014 at 20:25

  Itseä on kiinnostanut jonkin aikaa Dublinin ja Lontoon joulumarkinat. (Ehkä ensi jouluna?) Tosin noiden Saksassa käytyjen jälkeen kaikki taitaa vaan tuntua jotenkin niin pieniltä…
  No ehkä Dublinin vierailu sijoittuu sitten jollekin muulle ajankohdalle kuin joulukuulle. Mikähän ajankohta vuodesta olisi parhain? :)

  • Reply Tanja 27.12.2014 at 17:56

   Sori, nyt vasta huomasin sun kommentin! Toivottavasti näät tän mun vastauksen jossain vaiheessa :)
   Kävin ite viime vuonna Saksassa joulumarkkinoilla ja sen jälkeen kaikki muut joulumarkkinat tosiaan tuntuu aika pieniltä..
   Oon ite käynyt Dublinissa syyskuussa, marraskuussa ja joulukuussa ja mun mielestä kaikki noista ajoista oli hyviä vierailun kannalta. Sää oli vielä hyvä ja aurinkoinen, syyskuussa oli vielä tosi lämmin. Muita turisteja ei ollut niin kauheasti liikkeellä noina kuukausina, etenkään marras- ja joulukuussa. Ens vuonna ois tarkotuksena mennä Dubliniin maaliskuussa, kiva nähdä miltä kaupunki näyttää keväällä :)

  Leave a Reply