Suomen suurin matkablogiyhteisö

Belfastin joulumarkkinat

Belfastin joulumarkkinat kaupungintalon pihalla avautuivat juuri sopivasti sinä viikonloppuna kun siellä olin. Belfastissa jouluvalojen sytytys tapahtui 15.11. illalla ja markkinat ilmeisesti aukesivat samana päivänä. Ihan en ole varma mihin aikaan jouluvalot laitettiin päälle, mutta kuulemani mukaan iltakahdeksan paikkeilla. Olin itse keskustassa pyörimässä illan aikana ja paikalla oli myös muutama muu ihminen.

Victoria Square ostoskeskusJouluvalojen sytyttäminen

Victoria Square on suuri ostoskeskus kaupungintalon lähellä. Sisätilat olivat täynnä kirkkaita jouluvaloja ja tottahan toki sieltä löytyi myös eräänlainen joulukuusi. Joululauluja en tosin muista kuulleeni. Ostoskeskus on todella iso ja pari ylimmäistä kerrosta on pelkkiä ravintoloita. Yhteensä Victoria Squaresta löytyy yli 70 kauppaa, ravintolaa ja kahvilaa.

City HallSuomi-koju :D

Tarkoituksena oli mennä käymään markkinoilla avajaispäivän illalla, mutta yllätyksekseni huomasin ihmisten jonottavan sisälle markkina-alueella. Ikinä ennen en ole sellaista nähnyt. Lisäksi jono oli monta metriä pitkä, joten päätin kokeilla onneani seuraavana päivänä. Myös sunnuntaina jonoa porttien eteen oli kertääntynyt jonkin verran, mutta ei läheskään niin paljon kuin päivää aikaisemmin. Sisälle päästiin ja markkinatkin olivat ihan mukavat : )

Christmas marketChristmas market

Olin itse asiassa kuvitellut markkinat isommiksi kuin ne todellisuudessa olivat. Tarjolla oli paljon erilaista ruokaa, muun muassa kengurunlihasta ja villisiasta tehtyjä hampurilaisia. Mielestäni aika vähän oli myynnissä joulukoristeita ym. muuta jouluun liittyvää ja lopulta mukaan tarttui vain vähän toffeeta. Tänä vuonna oli itse asiassa markkinoiden 10-vuotis juhlavuosi, mitä ei tosin itse markkinoilla mainostettu mitenkään. Tämä selvisi vasta myöhemmin googlaamisen tuloksena.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply