Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kävelykierros Dundalkissa

Toinen pitempi ”turistiretki” Dundalkissa on takana ja rupean pitämään tästä paikasta entistä enemmän <3 Ihmiset ovat ystävällisiä, joka paikassa on kukkasia, aurinko paistaa (tällä hetkellä) ja kävellen pääsee helposti kulkemaan ympäriinsä.

IMG_1735

IMG_1741

Päivän varsinaisena ”missiona” oli löytää Seatown Windmill, mikä löytyikin helposti kun käveli tarpeeksi kauan erästä katua suoraan. Seatown Windmill sijaitsee ydinkeskustan ulkopuolella, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kävelessä kyllä huomasi ettei enää olla ydinkeskustassa, koska ihmisiä ei juurikaan näkynyt missään. Kukaan ei tarkkaan tiedä koska Seatown Windmill on rakennettu, mutta luultavasti siinä 1200-luvun alussa. Jos asia on näin, olisi se vanhin yhä pystyssä oleva mylly Irlannissa. Myllystä poistettiin puiset siivekkeet turvallisyyssyistä vuonna 1870.

Sattumalta löysin myös Franciscan Bell Towerin kun olin kävelemässä takaisin päin keskustaan. Kellotorni on jäänne luostarista, mistä ei nykyään ilmeisesti ole enää mitään muuta jäljellä. Luostari ilmeisesti tuhoutui 1600-luvun alkupuolella.

Seatown Windmill

Franciscan Bell Tower

Town Hall

Kävin tänään toisessa kahvilassa Dundalkissa oloni aikana ja ihastuin tänään käymääni paikkaan täysin! Paikan nimi on 23 Seats ja se on kahvila/bistro, aika pieni paikka (oiskohan siellä nimen mukaan 23 istumapaikkaa?) ihan Dundalkin keskustassa. Vähän on sellainen kutina että kyseisestä paikasta tulee mun vakkaripaikka aina kun keskustassa liikun :)

23 Seats cafe/bistro

23 Seats cafe/bistro

23 Seats cafe/bistro

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply