Suomen suurin matkablogiyhteisö

Perillä Irlannissa

Eilen iltapäivällä saavuin perille Irlantiin ja Dundalkiin, kaupunkiin jota tulen kutsumaan kodiksi seuraavat noin 8 kuukautta. Lensin Helsingistä Tukholman kautta Dubliniin ja Dublinista menin bussilla Dundalkiin.

Asun solussa neljän muun opiskelijan kanssa. Kaikille on oma huone, minkä lisäksi huoneistosta löytyy keittiö ja kaksi vessaa. Eilen sain olla yksin huoneistossa ja tänään tännä saapui toinen vaihtari Ranskasta.

IMG_1418IMG_1419

Huone on ihan mukava, vähän viileä. Patteri kyllä löytyy mutten toistaiseksi ole tajunnut miten sitä käytetään :P Tilaa on hyvin ja itse odotin pienempää huonetta. Netti kuuluu huoneen hintaan ja itse piti hankkia ainoastaan peitto, tyyny sekä lakanat. On sitten helpomi lähteä takaisin Suomeen kun ei ola kauhaa kasaa tavaraa mistä pitäisi päästä eroon.

Kauheasti en ole vielä kaupunkiin tutustunut, mutta asia olis tarkoitus kortaja tänään tai huomenna. Torstaina ja perjantaina koulussa on welcome days (ei mitään käsitystä mitä siellä tehdään) ja maanantaina alkaa sitten opiskelu. Salaa toivon ettei ihan joka päivä olisi tunteja, jotta aikaa jäisi vaikka matkustelulle.

Näkymä huoneen ikkunasta

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply