Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mediakortti

IG @cillamaria8 | FB @sunsetlastnight | cillamaria.fi
cilla(a)interstellar-transmission.fi

Kuka?

Cilla, 37-vuotias kansalaisjärjestötoimija ja omatoimimatkaaja, jolle pikainenkaan lähtö seikkailuihin ei tuota ongelmia. Olen avoin kokemaan uutta, mutta toivon, että matkailuni kunnioittaa samalla myös paikallista yhteisöä ja luontoa.

Opiskelen parhaillaan restonomi-tutkintoa XAMKissa. Aion suuntautua sekä kestävään matkailuun, että myös matkailua koskevaan digitaaliseen puoleen, sillä minulla on pohjalla jo datanomin koulutus.

Yhteistyöideoita:
Elämykset | Makumatkat | Matkavarusteet | Ehdota vapaasti

Aiempia yhteistöitä:


Mitä?

Rakastan kirjoittamista ja asioiden syvällistä pohtimista. Blogiteksteissäni käsitellään matkailua yleisesti, ja lisäksi otetaan kantaa kohteiden yhteiskunnallisiin, historiallisiin ja kulttuurisiin piirteisiin.

Pyrin sisällyttämään teksteihin asiapitoista tietoa, sillä haluan, että ihmiset saavat blogistani viihdearvon lisäksi myös faktatietoa eri kohteista ja globaaleista ilmiöistä.

Syväluotavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.


Statistiikkaa

Blogissa keskivertolukija on kolmekymppinen matkailusta, retkeilystä ja ruokakulttuurista kiinnostunut nainen. Blogin Facebook-sivulla puolestaan suurin yleisö tulee varttuneemmasta seuraajakunnasta. Instagramissa ikäjakauma taas on nuorempaa. Näin ollen some-kanavani tavoittavat hyvin kirjavan joukon ihmisiä.

Ennen tätä matkabloggaajillekin katastrofaalista kevättä 2020 blogissa kävi 2000-3000+ uniikkia lukijaa kuukaudessa ja kuukausittaisia näyttökertoja oli noin 4000. Nyt lukijamäärät ovat pudonneet, ja uniikkeja kävijöitä on 1500-2000/kk. Lukukertoja on 2500-3000/kk. Istunnon keskimääräinen kesto on kuitenkin pidentynyt, joten laatu on kompensoinut määrää. Sivustolla vietetään aikaa keskimäärin 3 minuuttia 49 sekuntia.

Facebookissa sekä blogin oma sivu, että henkilökohtainen profiilini tavoittavat yhteensä vajaa 600 seuraajaa. Instassa seuraajia on reilu 400.


IG @cillamaria8 | FB @sunsetlastnight | cillamaria.fi
cilla(a)interstellar-transmission.fi