Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mediakortti

IG @cillamaria8 | FB @sunsetlastnight | cillamaria.fi
cilla(a)interstellar-transmission.fi

Kuka?

Kansalaisjärjestötoimija ja omatoimimatkaaja, jolle pikainenkaan lähtö seikkailuihin ei tuota ongelmia. Olen avoin kokemaan uutta, mutta toivon, että matkailuni kunnioittaa samalla myös paikallista yhteisöä ja luontoa.

Opiskelen parhaillaan restonomi-tutkintoa Xamkissa. Aion suuntautua sekä kestävään matkailuun, että myös matkailua koskevaan digitaaliseen puoleen, sillä minulla on pohjalla jo datanomin koulutus.

Matkailun lisäksi rakastan kodin sisustamista. Tuon usein matkoilta tuliaisina esineitä, jotka sulautuvat meidän kotiin. Julkaisen lifestyleen liittyviä kuvia enemmän Instagramin puolella, mutta toisinaan myös blogipostaukset sivuavat aihetta.

Yhteistyöideoita:
Elämykset | Makumatkat | Matkavarusteet | Kodin sisustaminen | Ehdota vapaasti

Yhteistyöt ja media:


Mitä?

Rakastan kirjoittamista ja asioiden syvällistä pohtimista. Blogiteksteissäni käsitellään matkailua yleisesti, ja lisäksi otetaan kantaa kohteiden yhteiskunnallisiin, historiallisiin ja kulttuurisiin piirteisiin.

Pyrin sisällyttämään teksteihin asiapitoista tietoa, sillä haluan, että ihmiset saavat blogistani viihdearvon lisäksi myös faktatietoa eri kohteista ja globaaleista ilmiöistä.

Syväluotavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.


Statistiikkaa

Blogissa keskivertolukija on kolmekymppinen matkailusta, retkeilystä ja ruokakulttuurista kiinnostunut nainen. Blogin Facebook-sivulla puolestaan suurin yleisö tulee varttuneemmasta seuraajakunnasta. Instagramissa ikäjakauma taas on nuorempaa. Näin ollen some-kanavani tavoittavat hyvin kirjavan joukon ihmisiä. Facebookissa sekä blogin oma sivu, että henkilökohtainen profiilini tavoittavat yhteensä noin 600 seuraajaa. Instassa seuraajia on yli 500.

Lukijamäärät vaihtelevat jonkin verran kuukausittain ja tippuivat luonnollisesti katastrofaalisen vuoden 2020 aikana. Uniikkien vierailijoiden määrä seilaakin 1500-3000+ lukijan välillä. Näyttökertoja kuukausittain on 2500-4000. Istunnon keskimääräinen kesto on kuitenkin pidentynyt ja palaavia lukijoita on enemmän, joten laatu on kompensoinut määrää. Yhtä tekstiä luetaan keskimäärin 4 minuuttia 22 sekuntia.


IG @cillamaria8 | FB @sunsetlastnight | cillamaria.fi
cilla(a)interstellar-transmission.fi