Suomen suurin matkablogiyhteisö

Esittely

IG @cillamaria8 | FB @sunsetlastnight | cillamaria.fi | Mediakortti
Syväluotaavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.

Tiedät varmaan sen tunteen, kun haluat vain karistaa arjen pölyt jaloista, heittää repun selkään ja suunnata kohti uusia tuulia. Joitain ihmisiä kalvaa loputon kaukokaipuu, jatkuva halu nähdä ja kokea uusia paikkoja, etsiä sitä omaa henkistä kotia. Käydä maailmanlaidalla, ja ehkä löytää halu palata takaisin kotiin. Kunnes tuttu kaiherrus alkaa taas kaivaa mielen perukoilla.

Blogista

Kirjoitan tässä blogissa rehellisesti kokemuksistani erilaisissa kohteissa, ja millaisia ajatuksia ne herätti. Kuvailen maisemia ja nähtävyyksiä, kerron turvallisuudesta ja yleisestä elämänmenosta. Välillä otan kantaa myös yhteiskunnalliseen puoleen.

Työskentelin syksyyn 2020 asti keittiö- ja ravintola-alalla, joten ruokakulttuuri on myös yhtenä teemana. Tällä hetkellä opiskelen vastuullisen matkailun restonomiksi eli postauksissa sivutaan joskus myös AMK-opintoja.

Minä matkailijana

Miellän itseni lähinnä soolomatkailijaksi, seikkailijaksi, joka ei hätkähdä yllättävistäkään tilanteista. Olen matkailijana aika lapsen kengissä (33 maata käytynä), mutta halu nähdä lisää maailmaa kasvaa jokaisen reissun jälkeen entistä suuremmaksi.

Sydän ja sielu halajaa erityisesti Latinalaiseen Amerikkaan ja Keski-Aasiaan, mutta useimmin olen löytänyt itseni ihan Euroopan kohteista. Välillä tulee palattua myös tuttuihin kohteisiin, kuten Meksikoon, jossa olen käynyt kuudesti.

Reissuhaaveita

Tammikuulle 2022 on luvassa seuraava reissu, kun suuntaan seitsemännen kerran Meksikoon ja lennän todennäköisesti myös Kolumbiaan ja Ecuadoriin. Maaliskuussa taas lähden toisen kerran Madeiralle, johon ihastuin syksyllä 2020.

Tulevaisuuden matkahaaveisiin lukeutuvat Marokko, Iran, Kurdistan, Tansania, Uzbekistan, Aasian reppureissu, Peru, Islanti ja Sintra Portugalissa.

Lisäksi haaveina on valloittaa joku päivä kaikki Meksikon osavaltiot. Nyt käytynä vasta 5/32. Toinen bucket list on käydä joskus kaikissa Euroopan maissa 🙂

-Cilla-

IG @cillamaria8 | FB @sunsetlastnight | cillamaria.fi | Mediakortti
Syväluotaavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.