Suomen suurin matkablogiyhteisö

Esittely

IG @cillamaria8 | FB @sunsetlastnight | cillamaria.fi | Mediakortti
Syväluotaavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.

Tiedät varmaan sen tunteen, kun haluat vain karistaa arjen pölyt jaloista, heittää repun selkään ja suunnata kohti uusia tuulia. Joitain ihmisiä kalvaa loputon kaukokaipuu, jatkuva halu nähdä ja kokea uusia paikkoja, etsiä sitä omaa henkistä kotia. Käydä maailmanlaidalla, ja ehkä löytää halu palata takaisin kotiin. Kunnes tuttu kaiherrus alkaa taas kaivaa mielen perukoilla.

Blogista

Kirjoitan tässä blogissa rehellisesti kokemuksistani erilaisissa kohteissa, ja millaisia ajatuksia ne herätti. Kuvailen maisemia ja nähtävyyksiä, kerron turvallisuudesta ja yleisestä elämänmenosta. Välillä otan kantaa myös yhteiskunnalliseen puoleen. Olen työskennellyt viimeiset viisi vuotta keittiö- ja ravintola-alalla, joten ruokakulttuuri on myös yhtenä teemana.

Minä matkailijana

Miellän itseni lähinnä soolomatkailijaksi, seikkailijaksi, joka ei hätkähdä yllättävistäkään tilanteista. Olen matkailijana aika lapsen kengissä (26 maata käytynä), mutta halu nähdä lisää maailmaa kasvaa jokaisen reissun jälkeen entistä suuremmaksi. Sydän ja sielu halajaa erityisesti Latinalaiseen Amerikkaan ja Keski-Aasiaan, mutta useimmin olen löytänyt itseni ihan Euroopan kohteista. Välillä tulee palattua myös tuttuihin kohteisiin.

Reissuhaaveita

Vuoden 2020 matkasuunnitelmat kariutuivat totaalisesti, ja jouduin perumaan mm. kuudennen reissuni Meksikoon sekä Irlannin roadtripin. Pääsin sentään käymään edes Tanskassa, ja reissasin vähän kotimaassa mitä töiltäni ehdin. Tulevaisuuden kaukaisiin haaveisiin lukeutuu Marokko, Iran, Uzbekistan, Sri Lanka, Peru, Sintra Portugalissa sekä Balkanin kiertomatka. Lisäksi haaveina valloittaa joku päivä kaikki Meksikon osavaltiot.

-Cilla-

IG @cillamaria8 | FB @sunsetlastnight | cillamaria.fi | Mediakortti
Syväluotaavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.