Esittely

Tiedät varmaan sen tunteen, kun haluat vain karistaa arjen pölyt jaloista, heittää repun selkään ja suunnata kohti uusia tuulia. Joitain ihmisiä kalvaa loputon kaukokaipuu, jatkuva halu nähdä ja kokea uusia paikkoja, etsiä sitä omaa henkistä kotia. Käydä maailmanlaidalla, ja ehkä löytää halu palata takaisin kotiin. Kunnes tuttu kaiherrus alkaa taas kaivaa mielen perukoilla.

Kirjoitan tässä blogissa rehellisesti kokemuksistani erilaisissa kohteissa, ja millaisia ajatuksia ne herätti. Kuvailen maisemia ja nähtävyyksiä, kerron turvallisuudesta ja yleisestä elämänmenosta. Välillä otan kantaa myös yhteiskunnalliseen puoleen. Osa teksteistä on pitkiä, sillä aloitin tämän blogin vasta joulukuussa 2018, joilloin kirjoitin yhteen putkeen aina kunkin maan koosteen. Rakastan muutenkin kirjoittamista, mikä on yksi syy sille, että ylipäänsä aloitin uuden blogin monen vuoden tauon jälkeen.

Olen nyt syksyllä 2019 päättänyt keskittyä taas opiskeluun. Aloitan avoimessa yliopistossa bio- ja ympäristötieteiden opinnot, jotka voi suorittaa pääsääntöisesti etäopintoina. Näin ollen olen vapaampi matkustelemaan ja panostamaan taas oman alani juttuihin, eli sisällöntuottamiseen. Minulla on tutkinnot sekä liiketaloudesta että tietojenkäsittelystä, mutta olen viime vuodet työskennellyt suurtalouskeittiöllä. Nyt se aikakausi tulee päätökseen ja on aika suunnata kohti uusia kuvioita.

-Cilla-

CillaMaria.fi
Syväluotaavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.