Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tule mukaan virtuaalimatkalle! (Plus vähän muuta infoa)

Aloitin eilen Instagramissa matkakuumetta (toivottavasti) helpottavan pienen virtuaalimatkan, jossa ideana on postata kahden viikon ajan päivittäin lyhyt videoklippi jostain päin maailmaa, missä olen kuljeskellut. Videon yhteydessä on myös nippelitietoa kustakin matkakohteesta.

Matkalle mukaan pääset seuraamalla minua joko Instagramissa tai blogin Facebook-sivulla, johon postaan videon aina seuraavana päivänä täysikokoisena Instagramin neliön sijaan. Mainittakoon, että en ole valitettavasti mikään ammattikuvaaja ja videot on kuvattu pääosin puhelimella, mutta toivotaan, ettei se häiritse 🙂

Tule mukaan IG:ssä | FB:ssä

Bloggaajien yhteisöllisyys ja faktatiedon jakaminen

Tähän loppuun vielä yksi K:n mukanaan tuoma positiivinen asia, nimittäin bloggaajien ja muiden somettajien yhteisöllisyys, joka on kukoistanut etenkin näiden yhteisten kuvaprojektien myötä. Kuvakollaasit motivoivat meitä kaikkia nyt pysymään kotona yhteisen hyvän vuoksi ja tsemppaamaan toisiamme näiden aikojen ylitse 🙂

Moni meistä kuuluu myös PING Helsingin kautta Huoltovarmuuskeskuksen Mediapooliin, josta saamme käyttöömme Valtioneuvoston ja muun virallisen tahon tuottamaa infoa K:sta, ja jota sitten jaamme seuraajillemme. Voit seurata todenmukaista tietoa somessa häsällä #faktaakoronasta.

Bloggaajat: Cocoa etsimässä, Seven seas, Matkapaloja, Passionate traveler, Lauran tarakalla, Metkaa matkustelua, Travellover, Lyhyenä hetkenä, Live now – Dream later, Äiti yrittää, Happy Annukka, minä, Appa matkustaa, Merjan matkassa, Espanjaan Espanjassa Espanjasta ja Seikkailumielellä.

Bloggaajat: Lähdetään taas, Sanna Wallenius, Palmuasema, Pöndekengissä, Tasty Travelissimo, Cocoa etsimässä, Vagabonda, minä, Bonjour Positivity, Timo Kyttä, Aurinkorasvaa ja aloeveeraa, Maailman äärellä, Lyhyenä hetkenä, Appa matkustaa, Happy Annukka ja Matkataan mutkitellen.

Pysytäänhän terveenä ja pysytään myös kotona – luontoon voi toki mennä, kunhan muistaa turvavälin ja välttää ruuhkaisimpia reittejä ja nuotiopaikkoja!
Alla Suomen Ladun tekemä ohjeistus.

Pari metsäkollaasia IG:stäni:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää sunnuntai, 19 huhtikuun, 2020 at 08:20

  Tuo reissuvideoiden näyttäminen onkin tosi kiva idea! Sinulla näitä mielenkiintoisia reissuja piisaakin, niin varmasti sieltä tulee hyvää matskua. On ollut mahtavaa nähdä miten bloggaajat ovat lähteneet yhteistyöhön tämän pandemian tiimoilta. On tärkeää muistutella maailmaa, että matkustamista ehtii tehdä sitten myöhemminkin ja näyttää siinä esimerkkiä.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Hae blogista


  Cilla Maria | From sunset last night to sunrise this morning

  Syväluotaavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.

  Seuraa blogia Facebookissa | Instassa | Bloglovin'issa