Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ilmoitus blogin FB-sivusta

Moikka! Tällä kertaa ihan vaan pikainen ilmoitusluontoinen asia: tein vihdoin blogilleni oman Facebook-sivun. Asia on ollut suunnitteilla jo jonkun aikaa, mutta näin yön pikkutunteina datailuun liittyvien työjuttujen yms. inspiraation ollessa korkeimmillaan, sain nyt aikaiseksi perustettua sivun. Arvostaisin suuresti, jos juuri sinä kävisit tykkäämässä sivusta. Sivu löytyy haulla ”From sunset last night to sunrise this morning” ja suora linkki tästä.

Olisi kiva, jos sivulla käytäisiin kommentointia postauksista ja matkailusta ylipäänsä. Vastailen mielelläni aihetta koskeviin kysymyksiin ja annan vinkkejä, jos joku tarvitsee. Minulle saa ilomielin myös esittää toiveita blogipostauksista, ja kaikenlainen palaute otetaan muutenkin avosylin vastaan – niin risut kuin ruusut. Tässä on työn alla muutama idea, mistä kirjoitan seuraavaksi ennen kuin pääsen taas uuteen reissuun..

Mutta eipä tässä muuta kuin suuri kiitos kaikille, ketkä ovat blogiini löytäneet ja jättäneet kommenttia! Arvostan aidosti jokaista käyntiä ja jätettyä viestiä 🙂 Palataan piakkoin asiaan!

-Cilla-

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hae blogista


Cilla Maria | From sunset last night to sunrise this morning

Syväluotaavaa matkailua maailman ääriin ja takaisin.

Seuraa blogia Facebookissa | Instassa | Bloglovin'issa