Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotellit

Laajasta majoitustarjonnasta voi välillä olla vaikea löytää itselle se sopiva. Alla olevaan listaan lisää lyhyen arvion hotelleista, joissa olen itse ollut. Arvioin hotellin suhteessa hintaan eli jokaisessa hintaluokassa hotellin on mahdollista saada max 5 pistettä. Hintaluokat ovat €=hostelli/hostellia vastaava €€= edullinen (suhteessa maan/kohteen hintatasoon) €€€=Keskihintainen €€€€= Kallis

Eurooppa

Englanti, Lontoo

Qbic Hotel 3/5 €€€ Testattu koiran kanssa

Edullisin huone on hyvin pieni eikä ikkunaa tai laskutilaa tavaroille ole, mutta ajaa hyvin asiansa nukkumiseen, lyhyeen hengailuun ja peseytymiseen. Hotelli luokittelee itsensä kategoriaan ”vihreä hotelli”. Hyvä sijainti Whitechapel alueella, josta pääsee yhdellä metroyhteydellä Victorian asemalle.

Hollanti, Amsterdam

Moxy Hotel Houthavens 4/5 €€€ Testattu koiran kanssa

Ihanat sängyt, näkymä satamaan isojen ikkunoiden läpi ja hotellin mukava ilmapiiri tekivät vaikutuksen. Hotelli sijaitsee hieman kauempana keskustan turistialueelta, jonne pääsee kätevästi bussilla.

Saksa, Frankfurt

Comfort Hotel Frankfurt Central Station 4/5 €€

Pieni huone, josta löytyy kaikki tarvittava, muttei mitään ylimääräistä. Huoneemme oli siisti ja palvelu ystävällistä. Sijainti lähellä rautatieasemaa ihanteellinen lentokentältä tultaessa ja junalla matkustaessa.

Bulgaria, Sofia

Hotel Rila Sofia  2/5 €€-€€€

Hyvä sijainti aivan keskustassa. Huoneet ja käytävät melko kuluneita ja paikassa oli pieniä vikoja.

Aasia

Krabi

Ao Nang Buri Resort 3/5 €€

Mukava perushotelli lähellä rauhallista rantaa. Ystävällinen palvelu ja toimiva huone.

Railay Great View Resort 5/5 €€€€

Ihania mökkejä puiden katveessa Railayn itäpuolella. Huomaa, että paikkaan pääsee vain veneellä.