Yleinen

The beginning

keskiviikko, syyskuu 12, 2018


Tuntuu, että kaikilla on tänä päivänä oma blogi tai jokainen on pitänyt blogia jossakin vaiheessa. Saa nähdä miten pitkään oma innostukseni kestää, mutta ajatus siitä, että perhe ja ystävät pääsevät lukemaan säännöllisin väliajoin miten tällä neidillä menee rapakon toisella puolella sai minutkin innostumaan. Toivottavasti edellä mainittu myös pitäisi innostusta yllä!  Ei sillä, ettenkö vainoiasi rakkaitani ihan tarpeeksi joka päiväisillä puheluilla.

Kuten monilla muilla, myös minulla oli aikoinaan oma blogi, jota tosin kirjoittelin vain omaksi ilokseni. Pienenä rakastin kirjoittaa iltaisin päiväkirjaani kaikki päivän käännekohdat ja listata uusimmat ihastukset. Päivän valoa blogini ei  koskaan nähnyt, kiitos ajoittain ehkä ”hieman” liiankin perfektionistin luonteeni. Tällä kertaa päätin kuitenkin suhtautua hommaan hieman löysemmin rantein, ja lähteä liikeelle sillä ajatuksella, että jaan pienen osan arkeani rakkaille Suomessa ja muualla maailmaa sekä voin myös itse palata lukemaan juttuja myöhemmin. Kaksi kärpäistä yhdellä iskulla siis!

Carpe diem- tartu hetkeen. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin unohdan itse liian helposti arjen oravanpyörässä sitä noudattaa. Kaiken kiireen keskellä alan pitämään liian helposti asioita ja ihmisiä itsestäänselvyytenä, ja monesti pienet sekä ainutlaatuiset hetket menevät ohitse ihan huomaamatta. Olen liian pitkään elänyt suunnitellen seuraavia juhlia, reissuja ja muita kissan ristiäisiä – ja huomaamatta unohtanut elää täysillä siinä sivussa. Haluan oppia elämään tässä ja nyt, tarttumaan hetkeen ja ennen kaikkea jokaisen tilaisuuteen. Elämä on ihanaa ja vielä ihanampaa se on silloin kuin muistaa nauttia jokaisesta hetkestä!

Sanotaan, että matka on tärkeämpi kuin itse määränpää. Aionkin ottaa matkastani kaiken irti ja haluan kirjoitella itselleni tärkeitä hetkiä ylös vuosien varalle. Siitä se ajatus sitten lähti; blogi minne kirjoittamalla itselle tärkeitä hetkiä, oppisin myös siinä sivussa pysähtymään kaiken kiireen keskellä ja nauttimaan oikeasti siitä hetkestä. Kirjoittamalla ja kuvamaalla arjen pieniä hetkiä, eikä aina vain niitä viikon kohokohtia joita on odotettu kuumeisesti ehkä itsekkin oppii ottamaan enemmän irti pienistä hetkistä ja nauttimaan niistä. Loppupeleissä arki ja arjen pienet hetket tekevät juuri sinun elämästä erityistä.

Tervetuloa seuraamaan matkaani!

 

No Comments

Leave a Reply