Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Villit kuviot

18/10/2020

Villin Atlantin tie. Eli Wild Atlantic Way. Koska emme pääsekkään kiertämään Irlantia loman aikana, pysymme tutulla villillä tiellämme ja tutkimme paikkoja Kerryn kreivikunna rajojen sisällä. Meidän kuviot ei siis lomalla todellakaan ole villit, mutta ainakin puhelinkuorien kuviot on! Nyt täytyy ottaa joka asiasta ilo irti, ja nämä kuoret kummasti piristää ainakin minua.

 

Ideal of Sweden Zebra Eclipse kuoret piristävät kunnolla muuten kurjaa syysmaisemaamme. Tulee heti semmonen fiilis että olisi villi ja vapaa, mikään ei estä menemästä ja kokemasta paikkoja, mutta totuushan on että juuri nyt monikin asia estää meitä liikkumasta vapaasti. Onhan se hyvä että voi edes haaveilla juuri tästä villistä ja vapaasta olemisesta.

 

Hitsi kun olis kiva yhdistää nämä uudet tuotteet kivaan asuun ja lähteä vaikka pubikierrokselle, mutta koska pubeissa ei saakaan enää istuskella, sekään ei ole mahdollista. Ne pubit , jotka ovat auki, saa ainoastaan tarjoilla ulkoterassille juomia ja koska täällä alkaa olemaan jo aika kylmää ja sateista, ei oikein houkuta lähteä sinne hytisemään. Mietitiin myös miehen synttäreitä jotka ovat ensi viikolla, mutta koska ravintolat ovat auki samalla periaatteella, täytyy katsoa ensin suosiiko säät ennenkun uskalletaan tilata pöytä. En sitten tiedä onko siinnäkään mitään järkeä lähteä villapaidat ja -sukat päällä oikein todellakin ULOS syömään, mutta toisaalta se voisi olla hauska juttu, ja saisimme varmasti ikimuistoisen synttäri-illallisen.

 

Harmittaa ihan siksikin, että tämä Neo Noir Croco-kotelo kerrassaan vaatii iltaa kaupungilla! Mutta yhdistettynä toppatakkiin ja talvisaappaisiin, se jotenkin ehkä ei saisi sitä huomiota jota se ansaitsee. Täysimusta asu ja pikkukengät ehkä olisi enemmän passeli juttu. Oh well. Nyt on kuitenkin kunnon “menokotelot” puhelimelle sitten kun taas pääsee ihan minne tahansa. Funtsin että pitäisikö kuitenkin tilata edes yksi hotelliyö jostain suht koht läheltä, ihan siksi että saisimme nauttia illallisen sisätiloissa ja saisimme pientä lomafiilistä? Hotelllin asiakkaat saa nimittäin syödä hotellin ravintolassa ja istua hotellin baarissa. Katsotaan miten tässä käy. Ehkä nämä upeat Ideal of Sweden- tuotteet kuitenkin pääsevät ulos tuulettumaan!

Jos haluat omat tuotteet joita voit tuulettaa tarpeen mukaan, saat 15% alennusta koodilla CARITA15 kun lisäät sen kassalla Ideal Of Sweden:in sivustolla! Voit myös siirtyä sivuille tästä, jolloin alennus täyttyy automaattisesti kassalla!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.