Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koti Yleinen

Helle hellii

20/07/2020

 

Ihmeiden aika ei ole ohi! Meilläkin on ollut kesäistä säätä koko viikonlopun, voi jopa sanoa että on ollut hellettä! Tämä onkin harvinaista herkkua ja niin koko poppoo on ollut pihalla koko viikonlopun. Uusi perheenjäsenemme Claire (vinttikoira) on nauttinut tästä todella paljon ja alkaa jo viihtymään uudessa kodissaan. Hieman arka se kyllä vielä on, mutta hiljaa hyvä tulee. Koska kerrankin on ollut lämmin täällä Irlannin länsirannikolla (toinen kerta koko kesänä) painoimme rannalle ja uimaan. Merivesi on edelleen todella kylmää ja ei se siitä pahemmin lämpene, mutta kunhan sinne uskalsi pulahtaa, se oli kyllä täyttä nautintoa.

 

Olemme onnellisia että meri on lähellä. Rantoja on useita lähellä, ja lähin on vajaan kilometrin päässä. Pisin rantaviiva on 10 km pitkä joten siellä on hyvä lähteä koiran kanssa lenkille. Vinttikoiran kanssa saakin sitten hölkätä oikein kunnolla, mutta tämä kaveri onneksi on sen verran rauhallinen että lönköttelee kiltisti vieressä kun tältä taluttajalta ei löydy virtaa (eli siis kuntoa) juoksemiseen. Ollaan tosiaan melkein muutettu pihalle nyt kun on ollut lämmin ja jos sää vain jaksaisi vielä pysyä viikonloppuun asti, ehkä voitaisiin kokeilla uudempaa telttaretkeä kun viime kerralla retki jäi lyhyeksi kun oli niin kylmä. Pidetään siis peukkuja!

 

 

Vielä vajaat 4 viikkoa niin pitäisi päästä lähtemään Suomeen lomalle. Irlannin piti tänään julkaista “vihreä lista” maista jonne saa matkustaa ilman karanteenipakkoa takaisin tullessa, mutta sitä ei sitten julkaistukaan. Neljäs  ja viimeinen vaihe peruuntui, jolloin oli tarkoitus että pubit ja yökerhot saavat avata, sekä suuremmat kokoontumiset taas sallitaan. Irlanti etenee erittäin varoen Koronan taistelussa ja se on ihan hyvä omasta mielestä. Matkaa jännittyneenä odotellessa toivomme että kesäsää jatkuu!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marika /Matkalla Missä Milloinkin 26/07/2020 at 21:34

    Kun pääset Kolille, niin kannattaa ihmeessä tutustua kansallispuistoon Huippujen kierrosta enemmän. Mäkrän kierto on kilometrimääräänsä nähden vaativa, mutta oikein upea patikka. Siellä ihmisten määrä on myös murto-osa verrattuna kuuluisimpiin huippuihin, ja sielläkin maisemat jatkuvat upeina. Ihanaa suomimatkaa!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.