Suomen suurin matkablogiyhteisö
Matkat Yleinen

Viimeisin matkanne?

14/05/2020

Jos viimeisin matkanne olisi oikeasti ollut viimeinen, olisitteko tyytyväisiä matkaanne, vai olisitteko valinneet jonkun muun kohteen? On epävarmaa koska pääsemme taas matkustamaa  ja kaikenlaisia ajatuksia pyörii päässä. Mitä jos tilanne ei tasaannu pitkään aikaan, jopa vuosiin, tai jos matkustamisesta tuleekin vain haave vielä pitkäksi aikaa? Jos olisitte tiennyt kaiken tämän, olisitteko tilannut “viimeisen matkan”, tai olitteko matkalla ja mitkä on fiilikset nyt? Olitteko tyytyväisiä matkaanne, vai olisitteko valinneet toisen kohteen?

 

 

Meidän viime matkamme meni Abu Dhabiin, ja olen erittäin tyytyväinen sekä valintaan etät matkaamme kokonaisuudessaan. Jos en pääsisi matkalle enää pitkään aikaan, muistelisin kuitenkin tätä matkaa hyvällä mielellä. Itse asiassa kaikki viime vuodenkin matkat ovat olleet onnistuineita. Vai onko nyt sitten käynyt niin että musitelen kaikkia matkojamme vaaleanpunaisessa verhossa….no jaa. En tiedä. Mutta kamala hinku olisi päästä vaikka viikonlopuksi hotelliin. Irlannissa toivon mukaan hotellit aukeavat jälleen 20 heinäkuuta, eli sinnekkin on vielä aikaa.

 

 

On jännää seurata miten kaikki eri maat toimiavt Koronan keskellä. Irlannissa kaikki paikat ovat olleet suljettuna jo kaksi kuukautta. Ensi viikosta alkaen puutarhakeskukset, rautakaupat ja kodintavaraliikkeet saavat jälleen avata ovensa. Myös optikot, puhelinliikkeet ja pyöräkorjaamot avaavat. Rannat, puistot ja parkkipaikat avataan. Eli sentään pääsemme rannalle! Kaikki pienetkin ilot ovat nyt tervetulleita. On muuten kurjaa asua näinkin lähellä merta mutta ei saa mennä rannalle!

 

 

Joka tapauksessa, pikkuhiljaa elämää vaikuttaa palaavaan normaaliin rytmiin. Reissuista viis, mutta toivon että tyttö pääsee kohta taas leikkimään kavereiden kanssa. Tässä on taas jo menty mielikuvituksen voimalla parisen kuukautta, joten nyt olisi kivaa jos olisi ihan leikkikavereitakin joiden kanssa saisi mielikuvitusleikit jakaa. Mutta, ei auta kun odottaa!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 14/05/2020 at 21:32

  Mekin ollaan kyllä erittäin tyytyväisiä meidän viimeisimpään matkaan. Se oli snorklausmatka Indonesiaan ja pääkohteena oli Raja Ampat. Olimme viikon pienen veneen kyydissä, jossa ei miehistön ja meidän porukan lisäksi ollut muita. Maisemat olivat uskomattomia sekä pinnan alla että sen alla. Kävimme myös snorklailemassa Bunakenilla ja lisäksi kävimme Komodonvaraaneja katsomassa.

 • Reply Teija /Parimatkaa!? 19/05/2020 at 16:18

  Meidän viimeisin oli marraskuussa Lontooseen. Ja samantien kun sieltä lähti alkoi kaivata jo takaisin. Eniten kaipasi niitä övereitä jouluvaloja ja tunnelmallisia pubeja. Koska huhtikuun matka Krakovaan peruuntui olen ottanut seuraavaksi kohteeksi Irlannin. Ensin pitää saada isäntä taittumaan siellä auton vuokraukseen..

  • Reply caritak 19/05/2020 at 16:28

   Kyllä se autolla ajaminen onnistuu väärälläkin puolella vaikka se hullulta tuntuukin.:) Tänne vaan, irlannissa on paljon näkemista ja kokemista mutta auto on (ikävä kyllä) pakollinen.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.