Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koti lapset Yleinen

Rentouttava viikonloppu

14/04/2020

 

Toivottavasti kaikilla oli mukava pääsiäinen viruksista huolimatta. Meillä oli todella mahtava pidennetty viikonloppu. Aurinko paistoi koko pääsiäisen joten ollaan melkein oltu pihalla koko ajan. Kevät alkaa olla jo pitkällä ja nyt vihdoin tuli ne lämpimät päivät joita olen niin odottanut! Ollaan siis puuhattu pihassa ja istuteltu kukkia ja siistitty paikkoja. Lounaat ollaan syöty ulkona niin kuin myös iltapäiväkahvit. Toistaiseksi on iltaisin vielä liian kylmää istua pihalla, mutta kohta varmaan voi jo grillailla ja istua iltaa ulkona.

 

 

Pääsiäispupu kävi pitkänä perjantaina ja toi sairaan määrän suklaamunia, joista meinaan tehdä suklaa-fonduen koska emme voi syödä niitä kaikkia ihan sellaisenaan. Alkaa jo nyt tuntua että en halua nähdä enää yhtäkään suklaamunaa. Nämä neljä päivää vapaata kyllä hujahti todella nopeaa, vaikka mitään sen ihmeempää ei tehtykään. Tytön kanssa eilen tein ulkona “aarteen etsinnän”, paitsi sellaisen luonto-version, jossa piti löytää eri juttuja luonnosta ja merkata paperille kun ne löytää. Tytöllä vierähti tunti kun etsi käpyjä, sulkia, eri ötököitä jne. Lopuksi melkein itse etsin listan juttuja innokkaammin kun tyttö! (Näitä listoja saa tulostettua valmiina netiltä jos ketään kiinnostaa.)

 

 

Uusi työviikko (onneksi lyhyt sellainen ) alkoi tänään ja sitten ei olekkaan tietoa seuraavasta lomasta. Heinäkuussa oli suunnitteilla suomeen lähtö, mutta koska ei tässä voi oikein mitään suunnitella, on vaikea sanoa tuleeko siitä mitään vai ei. Lentoja en uskalla vielä tilata, jos niitä edes on tilattavissa. Ei auta kun ottaa päivä kerrallaan. Onneksi edes mennään kesää kohti!

 

Vielä tähän lopuksi muistutan Ideal of Sweden arvonnasta, voittaja selviää torstaina 16.4.2020 joten käykää ihmeessä osallistumassa kun kerran vielä ehtii! Palkintona 150 EUR Ideal of Sweden lahjakortti!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply king seven sunglasses 12/07/2020 at 07:35

    Todella kiva postaus!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.