shoppailu Yleinen

Uutta virtaa kevätta odotellessa

17/01/2020

Olen saanut uutta virtaa, kirjaimellisesti. Sain nimittäin yhteistyön kautta Ideal of Sweden:iltä QI-laturin, eli langattoman laturin puhelimelleni. Tämä on todella kätevä eteenkin töissä kun tarvitsen puhelinta paljon, joten se on vieressä laturissa, mutta ei kiinni johdolla, eli jos tarvitsen napata sen äkkiä en vedä johtoa mukanani, (mikä on jotain mitä teen aina!).

 

  *linkit kaupallisia linkkejä, kaupallinen yhteistyö Ideal of sweden

Tämä laturi on “väriltään” Carrara Gold, ja Ideal of Sweden:illä on kännykkäsuojia samalla kuosilla! Jos haluaa täyden setin, nyt on hyvä aika se klikata itselleen, sillä koko sivustolla on osta 3 maksa 2 tarjous meneillään! Sen lisäksi minulla on ilo jakaa teille ainutlaatuinen koodi jolla saatte 10 lisäalennusta koko ostoskorista! Syöttäkää koodi caritakblog10 kassalla niin saatte tosiaan vielä 10% lisäalennuksen tilauksesta. Alennus toimii tottakai vaikka ostatte vain yhden tuotteen, mutta kannattaa napata 3 nyt kun saa yhden kaupan päälle!

 

langaton laturi

 

Uutta virtaa on tosiaan muutenkin, pieni kuntoilu ja ruokavalion uusiminen on tuottanut tulosta ja olo alkaa keventyä sekä mieliala kohota. Aurinkokin on näyttäytynyt parina pivänä mikä tekee valtavasti hyvää henkisesti näin muuten harmaassa Irlannissa. Olen hakenut töitä eri paikkoihin ja odottelen vastauksia. Nykyiset työtkin sujuu ihan ok, mutta silti toivon uutta alkua sellaisen työn parissa josta pidän. Viikonloppu edessä ja toivon että se tuo tullessaan jotain mukavaa, vaikkapa ravintola illallisen tai jotain muuta hemmottelua! Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

 

ideal of sweden tuotteet

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hirvonen 21/01/2020 at 11:17

  Tuommoinen laturi olisikin kätevä! Olen miettinyt jo iPhonen kuorien tilaamista niin voisi samalla sitten tuommoisen myös tilata. Tsemppiä työn hakuun ja kiva kuulla että aurinko paistaa!

  • Reply caritak 21/01/2020 at 11:43

   Se on kyllä tosi kätevä! En tiedä kuinka monta laturinpiuhaa olen repinyt vahingossa mukaani kun olen napannut puhelimen lähtiessä. Kiitos tsemppiviestistä, haku jatkuu. 🙂

 • Reply Nimetön 31/01/2020 at 15:06

  Itsekin aina satun vetämään johdon mukana kun otan puhelinta. Kohta ei varmaan enää toimi koko laturi. Tuollainen voisi olla kätevä. Panssarilasikin itse asiassa pitäisi hankkia ennen kuin puhelin tippuu maahan.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.