Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koti Yleinen

Paluu arkeen

13/01/2020

Tänään menen töihin ensimmäistä kertaa yli kuukauteen. Tuntuu ihan hullulta, ja en voi väittää että into on mitenkään korkealla. Irlannissa on tällä hetkellä aivan kauhea myrsky, myrsky Brendan repii rannikkoa ja puuskat ovat 130 km nopeuden paikkeilla. Ikkunat helisee ja samalla toivon että sähköt menisi ettei tarvitsisi kiivetä konttorille ollenkaan.

Bildresultat för storm brendan

(kuva: rte.ie)

Etsin töitä, sillä olen sitä mieltä että jos elämä on suurin osin töissä, pitää tehdä töitä joista tykkää. Minua ei ole luotu puhelintyöhön. Vaikka työ oli täydellinen kun muutimme tänne, en koe että jään niitä tekemään enää pitkäksi aikaa. Kaikella aikansa ja tarkoituksensa. Tämä on nyt tarkoituksensa jo käyttänyt. Vaikeaa mon kuitenkin jättää vakiopaikka jossa hyvät edut, ja työt joita voin tehdä kotona. Lopullista päätöstä irtisanomisesta en kuitenkaan ole ottanut, vaan punnitsen vaihtoehtoni ensin.

 

Person Using Laptop

 

Luotan siihen, että asiat järjestyy. Universumi on sen verran outo paikka, että se yleensä hoitaa asiat juuri niin kuin pitääkin. Uskon että tilaisuus muutoksen tulee näyttäytymään pian, ja että se tulee olemaan sellainen joka sopii minulle. Mutta sitä odotellessa…ei muuta kun yläkertaan ja toivotan mukavaa maanantaita kaikille!

 

Round White Ceramic Bowl

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.