Suomen suurin matkablogiyhteisö
Aasia hotellit Matkat

The Strand Yangon kokemukset

30/10/2019

 

Koko Yangonin reissumme tarkoitus oli vierailla tässä hotellissa. Yangon oli kaupunkina sellainen, että siellä ei ollut turhan paljon näkemistä tai kokemista, joten meille sopi mainiosti viettää melko laiska loma altaan reunalla. Hotelli on hiljattain uudistettu ja se on kaikin puolin upea. Juuri sellainen jossa vanha sekoittuu uuteen tavalla josta pidän äärettömän paljon.

 

 

Hotellissa on 32 sviittiä jotka kaikki on todella tilavia. Huoneemme oli mahtava kaikin puolin ja oli hiljaisessa nurkassa. Näkoalamme oli hotellin sivulla kulkevalle kadulle, eli ei mikään ihmeempi, mutta koska hotelli onkin keskellä kaupunkia, malkein kaikki ikkunat ovat kadulle päin, jotkin altaalle päin.

 

 

Huoneeseen tuotiin joka ilta uudet kukat, hedelmät ja “namupalat” ja aamulla tuotiin aamulehti. Oven ulkopuolella jokaisessa kerroksessa oli ola Butler joka auttoi kaikissa asioissa. Huoneissa ei ole esimerkiksi vedenkeitintä, vaan jos haluaa teetä tai kahvia, pitää käskeä Butleria sen tuomaan.  Tämä hieman ärsytti joskus, sillä pidän tavastani keittää omat kahvini heti aamulla, ja en halunnut “olla vaivaksi” ja pyytää kuppiani Butlerilta joka kerta.

 

 

Kaiken kaikkiaan The Strand ylitti odotukset. Allas alue oli upea, kaikki tilat erittäin siistejä, aamupala aivan mahtava ja ruoka hotellissa oli maukasta ja huolella valmistettua. Butlerimme, Situ, oli todella ystävällinen ja tuntui lähtiessä että jättäisi hyvän ystävän jälkeensä. Jos suunnittelette reissua Myanmariin, katsokaa hotellitarjoukset, tai piipahtakaa The Strand:issa ainakin iltapäiväteelle.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 31/10/2019 at 13:34

  Näyttää upealta! Itse asuin aikamoisessa “rotankolossa” kun olin tuolla pari vuotta sitten. Muistatko mitä hintaluokkaa tuolla yöpyminen maksaa? Ehkä ensi kerralla voisi asua vähän tasokkaammin…

  • Reply caritak 31/10/2019 at 14:34

   3 yötä aamiaisella maksoi 699 Eur, joten n 230 Eur per yö. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.