Suomen suurin matkablogiyhteisö
Aasia Yleinen

Singapore Airlines

18/09/2019

Bildresultat för Singapore airlines

 

Lentomme Singaporeen on Singapore Airlines:in koneella. Lento lähtee Lontoon Heathrow:in kentältä ja viimeksi lensimme Singaporeen myös Lontoosta ja samalla yhtiöllä. Kyseisen yhtiön lennoista en toistaiseksi voi sanoa muuta kuin hyvää, palvelu on huippuluokkaista, ruoka on ollut hyvää ja koneet puhtaita, istumapaikat tilavia ja kaiken kaikkiaan oli viimeksi hyvä kokemus, joten toivotaan että myös tällä kertaa käy samoin.

 

Bildresultat för Singapore airlines heathrow to singapore

 

Ainoa miinus lentoyhtiön toiminnalle tähän mennessä on heidän nettivaraus sivusto. Sivusto on hankala, hidas ja en tiedä kuinka monta kertaa piti aloittaa koko buukkaus alusta asti. Monta kertaa joutui ihmettelemään, että miten muuten niin hyvä ja arvostettu lentoyhtiö ei ole hankkinut toimivampaa nettivarausjärjestelmää? Voihan se olla että he ovat juuri vaihtaneet jotain ja homma ei toistaiseksi toimi toivotulla tavalla, mutta joka tapauksessa päädyimme loppuviimein soittamaan aspaan ja varaamaan liput, mikä onnistui todella näppärästi.

 

Bildresultat för Singapore

 

Lentomme on aikaisin aamulla, joten lennämme uuteen päivään ja tässä on hieman haastetta kun lentää nuoren lapsen kanssa, mutta eikhän se siitä. Pitää löytää päikkäripaikka jossa saadaan nokoset ennen kuin pääsemme hotelliimme kahden maissa. Hotellista lisää ensi postauksessa!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Jokumuu 19/09/2019 at 03:51

  Ja paskat! Moskova-Singapore. Oltiin vaimon kanssa. Drinkkivaunu tuli…two red wines and one vodka, please…so much alcohol can not…what? we are two people…ammä vaihto väriä ja laitto juomat pöydälle…palautin kaikki kärryyn…I hope we do not see you more in this flight and good bye.

  Display näkee minne portille laskeutuu ja jatkolennon portin voi myös katsoa ja näkee reitin sinne. Molemmat VÄÄRIN! Golffiauto, please, little bit hurry!

  Hiton huono kokemus ja lento oli aika pitkä.

  BKK-SIN-MOSKOVA-ARN ja sama takas.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.