Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Väsy

06/09/2019

 

Person Lying on Sofa

 

Tämän pivän blogipostaus on lyhyt ja ytimekäs sillä väsyttää aivan kamalan paljon. Viikko on ollut…erilainen. On tapahtunut paljon sellaisia asioita, jotka ovat vaikuttaneet minuun monella tavalla ja en kerta kaikkiaan jaksa puhua tai kirjottaa nyt mistään. Moni asia on saanut uutta valoa ja mieli on hieman sekava. Huomenna tulee vieraita joita pitäisi viihdyttää mutta oikeasti tekisi mieli vetää viltti korville ja maata sohvalla koko viikonloppu.

 

Body of Water during Golden Hour

 

Vuoden kaikki muutokset ja mullistukset alkavat viedä viimeisetkin mehut, joten nyt odotan lomaa oikein kunnolla. Olen samalla kiitollinen kaikesta jota olen saanut tässä lähiaikoina, elämä on ihmeellistä, ja ei koskaan tiedä mitä päivät tuovat tullessaan. Näillä sanoilla toivotan mukavaa ja rauhallsita viikonloppua, kirjottelen taas ensi viikolla uudella energialla!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.