Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Ideal Of Sweden – uusia ihania tuotteita!

04/09/2019

*kaupallinen yhteisyö Ideal of Sweden

 

Uutta matkaa suunnitellessa sain sopivasti todella käytännöllisiä tuotteita yhteistyön muodossa Ideal of Sweden:iltä! Meillä on ollut kyseisen merkin tuotteita käytössä jo pitkän aikaa, ja pidän niistä, sillä ne ovat paitsi siistejä myös todella kestäviä ja laadukkaita.

 

Tällä kertaa valitsin itselleni tietokoneelle, passille sekä molemmille kännyköilleni suojat. Uuden Macbookin ostin vasta n. kuukausi sitten, joten suojaa sille ei vielä ollutkaan. Koska matkustamme kuitenkin aika paljon, ja läppäri joskus lähtee mukaan, oli tärkeää saada sille hyvä suoja joka varjelee läppräriä naarmuilta ja kolhuilta.

 

 

Passille en ole aikaisemmin hommanut minkäänlaista kuorta tai koteloa, koska en kerta kaikkiaan ole sellaista ajatellut tarvitsevani. Nyt kuitenkin valitsin sellaisen ja otan kokeiluun. Kätevää on, että kannessa on pankkikorteille paikat, joten voin siis käyttää sitä lompakon sijasta. Tosin olen sen verran “vanhanaikainen” että haluan myös ihan oikean lompakon jossa kaikkea kuiteista kolikoihin. Kentällä kuitenkin luulen, että tämä passijutksa on kätevä, että on kaikki yhdessä paikassa.

 

 

Lopuksi sitten valitsin kännykkäsuojat. Valinta osui klassiseen mustaan suojakoteloon jossa myös pankkikorteille lokerot. En kuitenkaan koskaan laita niihin pankkikortteja, mutta bonus-kortit ja sen sellaiset kyllä pidän kännykkälompakossa. Toinen suoja oli muovinen marmori-kuvioinen suoja ja sitä pidän toisessa kännykässäni. Minulla on edelleen ruotsalainen numero käytössä ja irlantilainen, ja siksi on näppärää että on kaksi puhelinta. Tiedän, että voi käyttää kahta SIM-korttia yhdessä puhelimessa, mutta kun minulla nyt sattui olemaan kaksi puhelinta jotka toimivat, niin käytän sitten molempia.

 

 

Ideal of Sweden:illä on todella upeita tuotteita ja niitä selaillessa haluaisi ostaa kuoren joka viikonpäivälle! Nyt sen melkein voikin tehdä, sillä koodilla KORO20 saat 20% alennuksen koko valikoimasta! Koodi on voimassa syyskuun 30 päivään asti.

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jasmin 04/09/2019 at 08:32

  Ideal of sweden tuotteet on kyllä super ihania! 💛

  • Reply caritak 04/09/2019 at 10:49

   Niin on, niitä tulee kieltämättä ostettua turhan monta, mutta niitä on hauska vaihdella aina mielen mukaan! 🙂

 • Reply Kaisa 26/09/2019 at 10:11

  Olin tilaamassa juuri noita samoja ihania kuoria, mutta koodi ei jostain syystä toiminut 🙁

  • Reply caritak 26/09/2019 at 18:14

   Kokeile koodia Sylviexfi 🙂 En tiedä miksi koodi ei toimi mutta tuo uudempi pitäisi antaa saman alennuksen.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.