Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa hotellit Matkat

Huomenta huomenta!

05/08/2019

Kotona ollaan taas viikon jälkeen. Turkissa oli KUUMA. Muuten aika meni oikein mukavasti ja loma oli kaikin puolin onnistunut. Kuumuus kuitenkin teki sen, että ei seikkailtu kovin kauas altaalta, jopa rannalla oli liian kuuma. Merivesi oli 28 astetta ja ilmassa 31-35 päivästä riippuen.

 

 

 

Tänään vähän väsyttää ja työt odottaa, kaikesta muusta puhumattakaan. Sähköposteja on rapissut mukavasti ja kukat ulkona sekä kasvihuone kerrassaan huutavat huomiota. Pyykkiä on kaksi matkalaukullista ja kaupassakin pitäisi käydä, joten ihan tavallinen paluu arkeen.

 

 

Jätän kuulumiset nyt tähän, ja kirjottelen sitten viikolla enemmän matkastamme ja varsinkin hotellistamme, josta on tullut kysymyksiä sekä sähköpostitse että Instagramin puolelle, joten lupaan täyden raportin. Siihen asti mukavaa maanantaita kaikille!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.