Suomen suurin matkablogiyhteisö
ruoka

Pesto-perunasalaatti

07/06/2019

 

Tämä on yksi minun lepparisalaateista joka kesä. Ei kesää ilman grilliruokaa ja tämä salaatti sopii niin kalan kuin lihan kanssa, tai vaikkapa ihan makkaran kylkeen. Kokeilkaa toki, varmasti ihastutte!

Pesto-perunasalaatti

n.  1 kg perunoita

1/2 purkillista aurinkokuivattuja tomaatteja

1 rasiallinen kirsikkatomaatteja

1 purkki kidneypapuja

1 punasipuli

1 prk ranskankermaa

3 rkl pestoa

basilikaa

 

Laita perunat kiehumaan. Pilko aurinkokuivatut tomaatit, puolita kirsikkatomaatit ja huuhtele pavut ja heitä kaikki kulhoon. Pilko punasipuli ja keitä perunat. Sekoita ranskankerma ja pesto keskenään. Kun perunat ovat kiehuneet, lisää ne lämpiminä kulhoon ja kaada päälle ranskankermasekoitus. Lisää punasipuli ja sekoita kaikki ainekset. Koristele tuoreella basilikalla ja tarjoile haaleana.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.