Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa lapset Matkat Yleinen

Ihmeitä tapahtuu- reissu tilattu!

31/05/2019

Huhhuh. Koville otti ja mielenterveys meinas mennä, mutta sain vihdoin reissun tilattua (melkein) koko poppoolle! Eli lennämme tukholman kautta Antalyan auinkoon heinäkuussa, joten tyttö saa rantaloman mummon kanssa! JABBADABBADOO!!

 

Bildresultat för antalya

(kuvat: holidayme.com)

En olekkaan käynyt Antalyassa ennen, Istanbulissa ja Marmariksessa kyllä, joten Turkki jotenkin tuttu, mutta ihan hauskaa että pääsemme tännekkin tutustumaan. Kuvista päätellen paikka on kaunis, joten odotan jo innolla että pääsemme tutkimaan paikkoja tarkemmin. Ja voi hitsi miten odotan turkkilaista ruokaa! Nuorena tyttönä olin 4 vuotta yhdessä turkkilaisen miehen kanssa, joten ruoka ja turkkilainen kulttuuri tuli tutuksi, ja osaan edelleen jopa vähän turkkiakin tarvittaessa…ainakin rumat sanat…nekin tarvittaessa.

 

Epic things to do in Antalya - Old town (Kaleici)

 

Tyttö meinaa haljeta jännityksestä jo nyt eli mitenhän se jaksaa odottaa kaksi kuukautta? Täytyy varmaan väsätä kalenteri tytölle että pääsee laskemaan päiviä lähtöön.

Varmasti lukijoiden joukosta löytyy Antalyassa käyneitä ihmisiä, joten mitäs vinkkejä olisi antaa lapsiperheelle + mummo? Onko jotain pakollisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita, rantoja tai muista suosituksia? Tai onko jopa varoituksia huonoista kokemuksista?

 

where to stay in Antalya

 

Kaikki vinkit kehiin, täällä ollaan lomasuunnitteluvaiheessa typerä hymy naamalla! 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Heli 31/05/2019 at 12:58

  Hei!

  Me käytiin Antalyassa viime lokakuussa ja kohta kuljetaan taas sen kautta Fethiyeen ja Marmarikseen.

  Omat suosikit Antalyassa oli

  1) Tunektepe telefrik -köysirata. Huikeat maisemat ja vuoren päällä näköalatasanteella on kahvila, josta saa kahvia, turkkilaista teetä ja jäätelöä. Kahvilan vieressä on pieni katos, jossa turkkilaiset vanhat rouvat paistavat gözlemeä eri täytteillä (peruna, liha, juusto). Kaikki niin hyviä.

  2) Luna Garden Bistro Cafe. Kaunis, moderni, tunnelmallinen ulkoilmaravintola, jossa tarjoilijat kulkevat rullaluistimilla, kahviannokset koristellaan pinkillä hattaralla ja shishaa saa kaikilla mauilla. Suosittelen kokeilemaan viikunasmoothieta. Nam!
  (Alkoholia täällä ei tarjoilla lainkaan.)

  3) Veneajelu auringonlaskun aikaan. Satamaan pääsee kävellen tai maisemahissillä. Jälkimmäiseen kannattaa varata aikaa, koska jonot on pitkät.

  Kivaa matkaa!

  • Reply caritak 31/05/2019 at 13:56

   Hienoa, kiitos! Me meinataan myös vuokrata auto ja käydä Fethiye:ssä. (mies on James Bond fani ja siellä ilmeisesti joku kuvauspaikka..)

   Nämä kaikki tosi hyviä vinkkejä ja yritän saada aikaiseksi että käydään kaikissa! Eteenkin tuo köysirata kuullostaa mukavalta retkeltä ja rullaluistinpaikka varmasti uppoaisi pikkuneitiin!

   Suuret kiitokset!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.