Yleinen

Kolmas angiina parissa kuukaudessa

Wednesday, March 6, 2019

Plääh. eli taas se iski, Nielurisatulehdus, tai angiina. Ensin meni koko joulukuu antibioottikuuria napsiessa, sitten sama iski joulun alla ja taas söin kuurin ja nyt taas. Hemmetin streptokokit. Ja epäilen että tytön päiväkodistahan niitä on saanut.

 

 

Päivä alkoi siis terveyskeskuksessa odottamalla, ja eihän siinnä kauaa mennyt kun taas oli antibioottikuuri kädessä. Eli näillä mennään. Olo on aivan kamala ja nielemisestä ei voi kun haaveilla. Töissä kaikki kaartaa mut kaukaa, mutta ei taudin pitäisi tarttua jos en lääpi ketään. 🙂

 

Bildresultat för kåvepenin

 

Tällä kertaa lääkäri suositteli että harkitsisin leikkausta, eli nielurisojen poistamista. Kyllähän muuten olisin heti sanonut että koska mennään, mutta nyt on muutto päällä ja muutakin, että ei nyt iske leikkaukset. Hauskaa tuokin, sillä olen pyytänyt leikkausta monta vuotta, ja silloin olen aina saanut vastuakseksi että se ei ole suotavaa syystä tai toisesta…ja nyt sitten suositellaan. Kumma juttu.

 

Eli tällainen pieni päivitys tällä kertaa, nyt painun sängyn pohjalle!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lottta Wednesday, March 6, 2019 at 08:12

  Onhan sun perheestä myös muut tarkistettu angiinan varalta? Sitä voi nimittäin kantaa oireettomana ja tartuttaa muille. Kun itselläni angiina uusi heti, löytyi oireeton kantaja samasta perheestä…

  • Reply caritak Wednesday, March 6, 2019 at 12:30

   En ole tarkistanut tyttöä, ja voihan se olla todennäköisin lähde pöpölle, koska päiväkodistahan niitä aina tulee…:/
   Täytyypäs tarkistaa!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.