Joulu Koti shoppailu Yleinen

Oma koti kullan kallis

Monday, November 19, 2018

 

Black Friday lähestyy, kauppakeskukset ja nettikaupat sekoaa, alennuskoodeja pukkaa joka reiästä ja aloimme miettimään minilomaa perheen kesken. Viime vuoden satujoulu Kolmårdenissa oli ihana ja juuri sopiva miniloma ennen joulua, ja kovasti tekisi mieli samankaltaista irtiottoa, mutta kun aloimme miettimään että minne lähdetään, niin huomasimme että ei kertakaikkiaan mikään kutsu. Laskettelureissu ensin oli tapetilla, mutta kun ei ole vielä lunta niin mitä me sinne mennään mökkeilemään. Kylpylässä juuri oltiin ja satujoulukin jo nähty.

 

 

Black Friday alennuksia tosiaan on ihan tuutin täydeltä. Itse ostin jo joulun lakanat, verhot ja tyynynpäälliset Jotexilta, ja sain niin hyvän diilin ettei tarvinnut odotella Black Friday alennuksia. Vaatteita olen tilaillut pitkin vuotta joten niitäkään en ole vailla, ja tosiaan hotels.com:in alennus jää nyt hyödyntämättä, vaikka olisikin huippumahdollisuus saada hotellihuone halvalla. Mutta kun ei ole intoa. Eli, joskus on hienoa matkustella, mutta tässä joulua odotellessa me kaikki tunnemme että haluamme vaan olla kotona fiilistelemässä ja laittelemassa joulua.

 

 

Hauska juttu miten tähän aikaan vuodesta ei huvita tehdä mitään muuta kun oleskella perheen kanssa, leipoa ja laitella paikkoja. Voi lämmittää takkaa, katsoa elokuvia (The Holiday on jokavuotinen suosikki ennen joulua!) ja syödä hyvää ruokaa. Sitten taas joulun jälkeen voi alkaa miettimään painonpudotusta ja kuntoilua, mutta toistaiseksi aioin täysin siemauksin nauttia siitä että saan vaan olla ja miihailla villasukat jalassa ja kuunnella joululauluja ja sytytellä tuikkulyhyjä pitkin kämppää. Enkä aio lähteä kotoa minnekkään 🙂

 

Jos joku haluaa kuitenkin hyödyntää hotels.com:in alennusta, koodilla AFFGENFIQ4N18 saa 10% alennusta koko varauksesta 2/12 saakka. Sivuilla myös 40% alennuskampanja meneillään valituista kohteista, joten on todella mahdollisuus tehdä huonelöytöjä!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply jessica Monday, November 19, 2018 at 08:23

  Tuo kotona olon tunnekin on upea! 🙂 Tiedän, niin mitä tarkoitat. Meillä on ollut mitä suuremmilta määrin kotona oloa tämä syksy ja tulee olemaan myös tuleva talvi, muutamaa irtiottoa lukuunottamatta; rakentaen hieman uutta ja remontoiden vanhaa. Ja pakko sanoa, että sitä kyllä kotisohvan (ja saunan) voittanutta ole!

  • Reply caritak Monday, November 19, 2018 at 09:50

   Niinpä! 🙂 Vuosi vuodelta enemmän arvostan sitä kotona olemista ja sen tuomaa rauhaa. En usko että missään muualla rentoutuu samalla tavalla!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.