Eurooppa hotellit Matkat Yleinen

Wittrup Motel, Albertslund, Tanska

keskiviikko, heinäkuu 11, 2018

Boendets bildgalleri

(kuvat:booking.com)

Tanska ja pysäkki numero 2. 🙂 Albertslund on 24 minuutin automatkan päässä Kööpenhaminan lentokentältä. Pysäkki päätettiin nimenomaan tämän 50-luvun motellin takia. 🙂 Se vaan iski niin kovaa! Vaan se, että auton saa parkkiin huoneen oven eteen ihan niin kun pitääkin. En ole koskaan yöpynyt motellissa joten tästä tulee hauska kokemus.

 

Boendets bildgalleri

Paikassa on totta kai hamppari-ravintola josta saa tietenkin myös kunnon pirtelöitä kirsikan kera. Jos ei tyttö tykkää tästä niin syön hattuni. Itse olen ihan innoissani ja toivon että paikka on niin hieno kun sen kuvittelen olevan. Tosin kaikki on todella ”basic”, joten en nyt sentään hulluja odota, mutta toivon että paikka on siisti ja niin hyvä kun miksi sitä on kehuttu esim. Tripadvisorissa.

 

Boendets bildgalleri

Tällaisissa paikoissa on charmia, ja pidän siitä että kaikki yöpymispaikkamme on todella toisistaan erilaisia. Tällä reissulla on kaikkea maasta taivaaseen, ja sekoitamme paikkoja luksustesta perusmajoitukseen päivästä riippuen. Itse pidän aina tällaisista yksinkertaisimmista paikoista siksi että täällä voi  melkein vetää vaikka verkkarit päällä  jos siltä tuntuu. (No ok, en vedä verkkarit päällä ihmisten ilmoilla).

 

Boendets bildgalleri

Huoneissa ei ole mitään erikoista. Sängyt, vessa ja suihku. Siinnä se. Jotain 50-luvun vivahteita on joissain huoneissa, mutta me tilattiin ihan standard-huone halvimmasta päästä joten siellä tosiaan mennään ihan perusmeiningillä. Tänne saavumme iltapäivällä, ja toivon mukaan olemme ehtineet pysähtymään ”Köpiksessä” pällistelemässä, ja vähän muuallakin. Seuraava pysäkki kun olemme nauttineet hyvät yöunet, hampurilaiset ja pirtelöt, onkin sitten Hampuri! 🙂

 

Hotels.fi Varauksista edelleen 10% alennus koodilla AFGENFI28718 voimassa 15/ saakka, sitäpaitsi hotels.fi:sivuilla on kesäale, joten huoneitä lähtee jopa 40% halvemmalla!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like