Aasia lapset Matkat Yleinen

Emirates ei ollut meidän lentoyhtiö

Tuesday, April 17, 2018

Nonih. On sitä kehuttu maasta taivaaseen, maailman parasta lentoyhtiötä, mutta joko osuimme kahdelle todella huonolle lennolle, tai sitten ei kyseinen väite vaan pidä paikkaansa  Joskus pienet asiat voivat harmittaa niin paljon, että ei toista kertaa tilaa kyseisen yhtiön lentoja tai käytä tiettyä merkkiä.

 

Bildresultat för emirates 777

 

Jaa, että mikä mättäs? No ei välttämättä mitään isoja juttuja, mutta koska oli odotukset niin korkealla niin vaan pääsi harmittamaan sen verran että en kutsuisi tätä maailman parhaaksi lentoyhtiöksi. Palvelu ei ollut kohdallaan ja välillä saimme tylyjäkin vastauksia kysymyksiin tai pyyntöihin.

 

 

Positiivista oli kuitenkin lasten ruoka, siinnä oli kaikkea kivaa pikkunaposteltavaa joita pystyi sitten antamaan lapselle lennon aikana. Neiti oli myös mielissään kun kannen alta paljastui lemppariruoka: Pastaa ja jauhelihakastiketta. 🙂 Lapsille jaettiin myös kivat “reput” eli semmonen eläin-pussi jonka sisällä oli oma pikku viltti, joten reppu oli nalle, reppu ja viltti yhdessä.

 

 

Oma ruoka oli jotain kana-curryä, riisiä ja parsakaalia. En muista mikä toinen vaihtoehto oli, mutta tämä oli ihan jees. Jäliruokana oli suklaakakku ja se oli todella hyvää, mutta kiroan sitä vieläkin, koska olen allerginen suklaalle (kaakaolle), ja käsivarteni on nyt sitten raavittu verille. Mutta oli se sen arvoista! 😀

 

 

Miinukset? Viihdejutska, eli se “tv” ei toiminut paikallani, eikä lehtiä tai muutakaan ollut istuintaskussa. Päälleni läiskyi kuumat kahvit ja siitäkään en saanut kun “oho” ja hymyt päälle, servetti  tai anteeksipyyntö olisi ollut ihan kiva. Lisäksi meidän rivi taisi olla näkymätön koska aina jouduttiin henkilökuntaa huutamaan takaisin kun oli minkä tahansa tarjoilun aika, vaikka oltiin kahvikupit tai mitkä tahansa käsissä kovasti katsetta kohtaamassa. (Ja ystävällisiä myös, en ole koskaan kenellekkään tyly, nimimerkillä entinen palveluammatissa työskennellyt).

 

 

Siis tosiaan pieniä juttuja, mutta odotimme enemmän. Verrattuna SAS lentoihin, SAS voittaa ylivoimaisesti palvelussa, mukavuudessa ja kaikessa muussakin, joten tästä lähtien lennämme varmasti “omalla” lentoyhtiöllämme! 🙂 Emirates on viime aikoina muutenkin saanut aika kurjaa palautetta palvelustaan, onko muilla samanlaisia kokemuksia?

 

Jos halautte testata Emirates-lentoja, tai jos etsitte muita halpoja matkoja, voitte tilata lennot täältä. 

(Lomavaatteet jotka itselleni tilasin Dubain reissua varten tulee helposti kotiin toimitettuna täältä tai täältä!)

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Esa Tuesday, April 17, 2018 at 09:59

  Me ollaan käytetty Qatar Airlines ja Aasian lennoilla, ja johtaa kyllä tilastoja… 10v.

  • Reply caritak Tuesday, April 17, 2018 at 10:14

   Qatar oli meillekkin kiva kokemus, mutta on nyt sitten testattu Emirates myös. Aina kiva vertailla! 🙂

 • Reply Pirkko Storer Tuesday, April 17, 2018 at 11:13

  Olen lentànyt Emirates koneilla monta kertaa, mutta viikko sitten ruoka oli todella huono. Vihannekset olivat mauttomat aivan liian kauan vedessà uitettu… ei siis mitààn makua, en myòskààn syònyt niità, maistoin vain.
  No takaisin Eurooppaan lennolla lennàn Helsinkin kautta Finnairillà, millà myòs tulin tànne pàin maailmaa. Olin todella yllàttynyt hyvàstà ruoasta.

 • Reply Globetrotter Tuesday, April 17, 2018 at 14:37

  Finskin business on paras Aasiaan nopeudessa ja palveluissa.

  • Reply Meri Wednesday, April 18, 2018 at 04:26

   Tästä en voi kyllä olla samaa mieltä, sillä Finskiressukasta ja esim. Qatarista oikeine baareineen ja huomaavaisine palveluineen, tai vaikka Turkish Airlinesista laadultaan aivan eri sfääreissä olevine ateria-/viihde-/juomavaihtoehtoineen, en valitettavasti ilkeäisi puhua edes samana päivänä.

   Sen verran monilla yhtiöillä olen suht tiheästi Aasian ja Suomen väliä viime vuosikymmenen aikana suhannut, että uskallan verrata Finskiä palvelutasoltaan korkeintaan Lufhansaan. Finnair on mielestäni kallis ja jäykkä, jossa hinta-laatusuhde ei kohtaa, mutta mielipidejuttujahan nämä toki ovat 🙂

 • Reply HH Tuesday, April 17, 2018 at 20:45

  Viime vuonna kyllä QR oli SkyTraxin mukaan paras. Eikös noi koneen peräloosterit oo aivan yhtä kamalia kaikilla? Arabiyhtiöiden koneen etuosassa ainakin on nähtävissä syyt miksi näissä arvioissa pärjäävät. Erityisesti A380:n lounget ovat erinomainen lisä drinkkien nauttimiseen vaikkapa ruokailun jälkeen ennen unille siirtymistä.

 • Reply Humanisti Wednesday, April 18, 2018 at 00:14

  Teidän rivi taisi olla näkymätön koska teistä paistoi kriittisyys koko käytävän päähän ja lentohenkilökunta havaitsee “vaikeat” asiakkaat herkästi. Ehkä se hymyileminen ja äänensävykin jätti teissä asiakkaina toivomisen varaa?

  • Reply caritak Wednesday, April 18, 2018 at 09:21

   Mistäs sä tiedät minklälaisia ihmisä me ollaan? 🙂

   • Reply Sheik Wednesday, February 20, 2019 at 05:37

    Kirjoitit aika monta kertaa sanan “kiva” niinootte varmaan jättekiva sakki?

    Emirates BKK→ARN→BKK

    Helvetin arrogantti arabilauma. Tilaat jotain, ei tuu, hae itse takaa yrmy naamoilta.

    • Reply caritak Wednesday, February 20, 2019 at 12:51

     Löysin huikeat 2 “kivaa” tekstistä, eli juu me ollaan niin kivoja, että saa naurua pidätellä! 😀

 • Reply Jori Veikko Wednesday, March 13, 2019 at 13:06

  Vuan ei ole Hassen voittanutta lentokonetta, paitsi Keihäs Kallella.

  • Reply caritak Wednesday, March 13, 2019 at 14:06

   Kyllä mielummin hyppäisin Hassen siivelle.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.