ruoka Yleinen

Viikonlopun keväinen katkarapusalaatti

sunnuntai, huhtikuu 15, 2018

 

Bildresultat för ina garten orzo and shrimp

Viikonloppu melkein ohi ja voi pojat mikä keväinen ilma on ollut! Aurinko paistaa, suurin osa meidän jäätiköstä on jo sulanut pois ja olen saanut fiilistellä kunnolla laittamalla terassia alustavasti kevätkuntoon. Kohta voi sitten alkaa kukkia miettimään ja laittaa terassikaluston paikalleen, mutta vielä en uskalla, sillä aina kun sen teen, sataa seuraavana päivänä lunta. Eli odotan vielä ainakin vappuun saakka. 🙂 Katselin ajankulukseni myös vähän kevätinspiraatiota Jotexin-sivuilta, sieltä aina löytyy jotain kivaa. Olis nimittäin mukavaa saada sellainen lepotuoli terassille kun entinen vähän on rapistunut, ja jotain värikästä olisi kanssa kiva saada vaihteeksi.

Joka tapauksessa, asiaan! Halusin jakaa katkarapusalaatin ohjeen jonka hiljattain bongasin. Irlannissa ollessa tapitan foodnetworkin ohjelmia tuntitolkulla, koska rakastan ruoanlaitto-ohjelmia. Niistä aina saa jotain uusia ideoita ja kokeilenkin aika usein näitä varastettuja ideoitani. 🙂  Alla Video kyseisen salaatin valmistamisesta, ja sen alla ohje niille, jotka eivät puhu englantia. Bon apetit! 🙂

Risoni Katkarapusalaatti

  • Suolaa

Keitä risoni ohjeiden mukaan. Sekoita sitruunan mehu ja oliiviöljy keskenään ja lisää risonin joukkoon. Sekoita katkaravut tilan öljyä, suolan, ja pippurin kanssa. Laita katkaravut uunipellille ja paista 200 asteessa n 5 minuuttia. Pilko yrtit, punasipuli ja kevätsipuli ja heitä joukkoon. Lisää lopuksi kurkku (ilman siemeniä ja keskiosaa) sekä fetajuusto. Tarjoile esim. tuoreen leivän kanssa!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like