Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa Matkat ruoka Yleinen

Helsinki-Vantaan SAS Lounge

05/01/2018

 

Harvemmin lennämme Helsinki-Vantaalta minnekkään, eikä pahemmin Helsinki-Vantaallekkaan, koska meille on helpointa kulkea suomeen laivalla, mutta tällä kertaa mentiin koneella joulun viettoon. Tuttuun tapaan tilasimme SAS lennot, ja joulun alla myös SAS Eurobonus hopeajäsenet pääsevät ilmaiseksi Loungeen. Muussa tapauksessa tilaamme aina Plus-liput joilla myös pääsee käyttämään Lounge-etua hyväkseen. Helsinki-Vantaan Lounge oli hieman “karumpi” kun Tukholman Lounge, jotenkin kylmä ja vähän tylsä? Mutta muuten samankaltaiset palvelut ja tarjoilu kun Tukholman päässäkin. 🙂

 

 

Olimme liikkeellä aikaisin aamulla, joten Loungessa oli aamiainen katettuna. Ihan perus-aamiainen, eli leipää, croisantteja, kinkkua, juustoa, kurkkua, tomaattia ja puuroa oli tarjolla, sekä hedelmiä. Tottakai myös kahvit ja teetä, kaakaota ja karkkeja, keksejä, sipsejä ja muuta naposteltavaa. 🙂

 

 

Viini ja olut tarjoilu myös toimi vaikka olikin aamu, ja päivä alkoi siis lasillisella kuplivaa jonka mies kantoi pöytään, vaikka totta puhuen olisin sen tuohon aikaan mielummin jättänyt väliin. Taisi muuten jäädäkkin juomatta koska croisantit olivat niin älyttömän hyviä että söin 3. Hups. Niin että mistähän nämä joulukilot lienee tullutkaan…pukki varmaan toi. 🙂

 

Lounget ovat joka tapauksessa aina kiva etu ja matka alkaa mukavan rennosti, varsinkin jos tiedossa on monta lentoa päivälle. Vaihdoimme konetta Tukholmassa, joten saatiin sitten vielä olla sen pään Loungessa lounasaikaan. 🙂 (kuva alla)

 

 

Joulu-teemainen seisoväpöytä oli katettu ja näillä eväillä pärjäsimmekin sitten irlantiin asti. 🙂 Harmi ettää Dublinissa suljettiin SAS Lounget, mutta ehkäpä ne vielä palaavat jossain vaiheessa, pidetään peukkuja. 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sohbet odalari 05/01/2018 at 14:23

  thank you blog

  • Reply caritak 05/01/2018 at 15:23

   🙂

 • Reply Sohbet 05/01/2018 at 14:24

  çok güzel yemekler teşekkürler denemek lazim

 • Reply Sohbet 05/01/2018 at 14:25

  çok teşekkürler

 • Reply sohbet 20/06/2020 at 01:45

  teşekkür ederiz.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.