Aasia Matkat Yleinen

The Majestic Hotel Kuala Lumpur

01/10/2017

Tämä hotelli onkin meille tuttu entisestään, sillä vierailimme täällä viime vuonna. Siksi tilasimme hotellihuoneen täältä uudelleen, sillä lapsiperheelle paikka on täydellinen, vaikka se kovin kuvista näyttääkin “jäykältä”. Aamiainen on täällä taivaallinen, ja varmasti suurin aamiaisvalikoima jota olen koskaan nähnyt.

 

 

Uima-altaita on kaksi, yksi 7 kerroksessa jossa olimme eniten, ja toinen on ihan katutasolla. (kuvan allas). Ihmisiä altaalla ei ollut juuri lainkaan, joten saimme molskia ja meluta niin paljon kun halusimme.

 

 

Täällä tarjoillaan myös perinteinen iltapäivätee, mutta viimeksi emme nauttineet sitä täällä, sillä olimme juuri sen tehnyt Bangkokissa. Ehkäpä tällä kerralla jää aikaa. Hotelli on kivasti kävelymatkan päässä Kuala Lumpurin lintupuistosta ja perhospuistosta, ja metroasema on tien toisella puolella. Hotelli tarjoaa myös ilmaiskyydit kolmeen eri paikkaan ympäri Kuala Lumpuria monta kertaa päivässä.

 

 

Huoneemme on taas varattu deluxe-huoneena, mutta viimeksi saimme juniorisviitin, joten ehkäpä tälläkin kertaa käy säkä! 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.