Aasia lapset Matkat Yleinen

Hong Kong Zoological and Botanical Gardens

perjantai, elokuu 25, 2017

(kuvat: hong kong botanical gardens)

Huh, onpas paikalla pitkä nimi! 🙂 Tämä on siis se puisto josta kerroin viime postauksessa,   joka on The Peak Tramiä vastapäätä kadun toisella puolella. Alue on aika laaja, ja tänne on kiva hakeutua varjoon ja viileään kuumana päivänä. Alue on rauhallinen ja erittäin kaunis, ja täällä on niin eläimiä kun kukkia ja eksoottisia kasveja katseltavana.

 

 

Puistoon pääsy on täysin maskuton, ja se on avoinna aamu viidestä aina ilta kymmeneen saakka. Puisto rakennettiin jo 1860 ja avattiin 1864. Puistosta löytyy leikkikenttä, pieni kioski, ja todella paljon eri eläimiä joista voi lukea lisää (englanniksi) täältä.

 

 

Yllä olevan kuvan paviljonki on suosittu vanhempien Hong Kongilasiten Tai Chi paikkana, juuri siksi että se on varjossa ja paikka niin rauhallinen. Osuimme pariinkin otteeseen juusi kohdalle kun Tai Chi aamujumpat oli meneillään.

 

Tämä paikka on erinomainen kun on lasten kanssa liikkeellä. Paitsi että puistossa pn paljon nähtävää, se on ilmainen, viielä ja varmasti huippujuttu perheen pienimmille! Peak Tramin yhteydessä tämä on koko päivän juttu ja siitä on hyvä sitten lähteä kävellen ravintolaan syömään sillä Hong Kongin Cental alue sekä Admiralin metropysäkki on ihan kivenheiton päässä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.