Suomen suurin matkablogiyhteisö
lapset Matkat shoppailu Yleinen

Matkamuksu.com- lasten kanssa matkustavien unelmakauppa

19/08/2017

 

 

Ylpeässä yhteistyössä matkamuksu.com:in kanssa sain valita meille UV-vaatteet tytölle tulevaa Aasian matkaamme varten. Matkamuksu on matkalle tarkoitettujen lastentuotteiden verkkokauppa, ja valikoimasta löytyy kaikkea tarpeellista lapsien kanssa matkustaville ja lapsille matkan ajaksi. Itse löysin sivuille koska olin juuri UV-pukua etsimässä, ja ilokseni sain yhteistyön myötä valita itselleni sopivan tuotteen!

Tyttö valitsi itse pukunsa, ja valinta osui Swimpy merkin kalakuosiseen UV-pukuun sekä samaan sarjaan kuuluvaan hattuun. Oletin, että tyttö valitsisi kukkakuosin tai jotain enemmän “tyttömäistä” mutta siinnä sen näkee, että on aina hyvä kysyä tytön omaa mielipidettä! Värit ovat kivat puvussa, ja siinnä on hyvän mittaset hihat jotka peittävät polttavalta auringolta. Hatussa on pidennetty niska-osa jotta niskakin pysyy suojassa.

Matkamuksun valikoima on laaja, ja täältä löytyy kaikkea niskatyynyistä matkalaukkuihin ja matkarattaista termareihin. Kaikkea on ajateltu, ja sivustoa pitävät yllä pariskunta jotka saivat idean liikeeseen omista kokemukistaan matkaillessa lasten kanssa maailmalla. Valikoimasta ei löydy mitään “turhaa” vaan on sovellettu juuri matkakäyttöön. Ainoa tuote jota jäin kaipailemaan, oli aurinkorasvat lapsille, mutta ehkäpä niitä on tulossa.

 

Tyttö on kovasti innoissaan uudesta uv-puvustaan, ja odottaakin jo Hong Kongia, Malesiaa ja Kambodjaa innoissan, sillä on kuullut että siellä saa uida ihan joka päivä jos haluaa! 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tiina 27/04/2020 at 20:53

    Juuri asioin matkamuksu verkkokaupassa. Ikäväkseni huomasin, että palautuskulut ovat aika korkeat, postikulut takaisin maksaa ostaja sekä noin 5e muita kuluja. No jätän epäsopivan tuotteen palauttamatta kun menisi lähes koko tuotteen hinta palauttamiseen.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.