ruoka

Synttäriruokaa

Saturday, July 29, 2017

 

Keskiviikkona äitini täytti 68 v, ja nyt viikonloppuna juhlitaan sitten tätä saavutusta. 🙂 Mietin kauan että mitä ruokaa laitan, sillä ravintolaan hän ei halunnut lähteä kiivaasta jankutuksesta huolimatta. Mieleen tuli sitten oma synttäriruokani joka nautittiin Hotel Sacherissa. Näinpä ajattelin kokkailla oman version tästä suussa sulavasta annoksesta! Lautasella oli välimeren vihannekset ja rosmariini perunakuutiot, sekä häränfilé chateaubriand kanttarellikastikkeella. Klassinen ja hyvä (ERITTÄIN hyvä) annos.

kuva: ica.se

Alkuruoaksi halusin äyriäisiä, ja tiedän että äiti, niinkuin itsekkin, pitää klassikoista, joten jotta tekisin asiasta itselleni mahdollisimman helppoa ettei tarvitse koko päivää kärvistellä keittiössä, päädyin Toast Skageniin. Se on aina yhtä hyvää, helppo tehdä ja en koskaan ole saanut muuta kun kehuja kun sitä tarjoan. Eli varma kortti.

 

Näillä herkuilla toivotan teille hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

 

//Carita

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.