Nerja, ihana pikkukaupunki meren rannalla

Matkapääiväkirja. Päivä 4.

Motoristien matka jatkuu rannikkoa pitkin alas Malagaan päin. Aurinko on paistanut täydellä terällä. Ajoa hieman haittasi kova tuuli, erityisesti korkeilla vuorilla. Onneksi pyörät on luotettavat ja vakaat. Kunnon ote sarvista ja matka etenee mukavasti.

Minulla siis HD switchback alla, vm 2012.

Yövyimme Nerjassa, joka on noin 100 km Malagassa itään. Maasto alkoi vähitellen vihertämään. Almerian maakunta oli rutikuivaa, pieniä kivisiä kukkuloita kaikkialla. Paikoin alueet olivat valkoisenaan katettuja viljelyksiä. Granada ja Malagan maakunta puolestaan olivat elävämpiä ja vihreämpiä.

Nerja oli positiivinen pysähdyspaikka. Hotellimme Puerto de la Mar ei pettänyt. Vaihteeksi oli ihan kiva kun respassakin puhuttiin englantia. Sijainti keskellä kaupunkia, kirkon vieressä ja ranta lähellä.

Nerja näyttäisi olevan lähinnä espanjalaisten matkailijoiden suosiossa. Myös muutama englantilainen on tullut vastaan.

Etsimme taas illalla kasvisravintolan, eikä tarvinnut pettyä! Julies & Valeris ihastuttaa varmasti muutkin kuin kasvissyöjät. Jo paikan tarjoilija on nähtävyys. Työt hoitui mainiosti, mutta välillä ehti soittaa kitaraakin. Paikka oli hieman piilossa, mutta kysellen löytyi!

Nerja siis ehdottomasti matkakohteteeksi, jos Barcelona-Malaga –välillä matkustaa!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.