Fuengirola ja Mijas

Matkapäiväkirja, päivät 5 ja 6.

Nerja oli mukava paikka, mutta motoristien matka jatkuu. Seuraavaksi kohteeksi valikoitui Fuengirola. Halusimme nähdä suomalaisten suosikki kohteen, voisiko siellä jopa itsekin viipyä pitemmän aikaa?

Välimatka Nerjan ja Fuengirolan välillä ei ole pitkä, noin 50 kilometriä. Siksipä päätimmekin valita maisemareitin. Maisemat todentotta oli huikeat, mutta ajaminen oli raskasta. Verrattuna Kroatian rannikkoon oli kaupungit pitkiä, eli koko ajan oli oltava erityisen tarkkana, vauhti noin 20-30 km tunnissa! Yhtä hiki ja väsynyt kuin olisi ajanut pitemmästikin.

Fuengirolassa löytyy varmasti kaikkea mitä vaan voi haluta. Emme kuitenkaan viihtyneet siellä pitempään, johtuneeko iästä vai siitä, että olemme asuneet saaressa 15 vuotta, vaihdoimme maisemaa nopeasti Mijaksen rauhaan. Välimatka on vain 10 km.

Hotellivalinta Ilunion Hasienda del Sol oli nappivalinta! Toukokuussa vielä rauhallista, upea sijainti muutama kilometri ennen keskustaa, aamupala monipuolinen. Ei todellakaan moitteen sanaa, hinta71 euroa aamupalalla ja ilmainen pysäköinti.

Tästä matka jatkuu hieman sisämaahan Rondan kaupunkiin.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.