Barcelonasta matka alkaa rannikkoa pitkin ajellen

Eilen oltiin vielä suurkaupungin sykkeessä, Barcelonassa. Kaupunki oli juurikin niin mukava kuin tarinat kertoivat. Sopivasti rantaa, kaupunkia ja nähtävyyksiä. Kiinnostuksen kohteena on lähinnä kaupungin sykkeen haisteli, museokierrokset jäävät meiltä väliin. ”Must to see” kohteet olivat Sagrada familia kirkko sekä Montjuik kukkulan köysirata. Kirkko oli   tosiaankin hieno, en muista nähneeni missään niin upeaa aikaisemmin. Tosin, onhan se vielä vähän keskeneräinen. Köysiradalta oli ihan kivat näkymät kaupungin ylle. Sieltä sai hyvän kuvan kaupungin koosta. Kolmen päivän vierailulta jäi vielä koettavaa seuraavaankin kertaan.
Kun saatiin matkakumppanit saatettua lentokentälle, voitiin sanoa hyvästi perhelomalle ja seikkailu moottoripyörillä alkoi. Keli lähtiessä oli sen verran kurja, että lasten lento jopa peruuntui. Saivatpa hekin yhden seikkailupäivän lisää Barcelonassa, lentoyhtiön piikkiin!
Me varustauduimme lähtöön täydessä varustuksessa: pitkät kalsarit, fleecetakki, nahka-asu ja sade-asu. Sade kuitenkin lakkasi melko pian ja loppumatka ajettiinkin jo t-paita, nahka-asu versiolla?
Espanja on ollut miellyttävä kokemus tähän asti;ihmiset ovat ystävällisiä, olo on turvallinen, ruoka on hyvää, vegaaniruokaakin isommissa paikoissa ja soijamaitoakin löytyy yllättävissäkin paikoissa. Kahvi on niin bueno!

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.