Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkajännitystä ilmassa – viiden viikon road trip euroopassa

Jännitystä alkaa olemaan ilmassa. Muutama pikkujuttu tässä vielä tämän viikon aikana hoidettavana. Mielessä pyörii muutama hoidettava seikka ennen lähtöä;  onko kaikki pakattu, onko pihatyöt tehty, onko kotiin jäävälle pojalle annettu riittävät ohjeet, onko kissan ja koiran hoitaja tietoisia vastuistaan, onko kasvihuoneelle hoitaja, ehdinkö  auttaa siskon tyttären ylioppilasjuhlissa ennen lähtöä, pojalle pitäisi antaa ajo-opetusta riittävästi ennen inssiä…tässä vain muutama hoidettava pikkujuttu ennen viiden viikon aivojen narikkaan heittoa.

Sitten koittaa tämä kartalla näkyvä reissu puolisoni kanssa. Minä ajan HD Switchback 2012 vuosimallia ja siippani HD Street Glidea. Olen ajanut katupyörällä nyt  viisi kesää, Pekka puolestaan puolet elämästään. Viime kesänä teimme vastaavan reissun balkanille. Nyt yritän saada muistoja paremmin talteen tämän blogin avulla. Toivottavasti reissussa kirjoittaminen onnistuu. Ensimmäisenä kohteena on Barcelona, Hola!

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.