17.7.

Zambia – the true safari Valhalla

Norsuemo ja alle 1-vuotias poikanen. Busangan tasanko, Kafuen kansallispuisto.

Blogikirjoittelussani on ollut pitkä tauko. Nyt taas jatketaan! Alla olevan linkin kautta löytyy hyvä artikkeli Chiawa Campista, joka sijaitsee upeassa Lower Zambezin kansallispuistossa Sambesijoen äärellä. Kyseinen joki on myös unelmakohde kalastajalle. Tiedän Chiawan jo 1990-luvun puolivälistä, sillä meillä oli sinne radioyhteys Lufupa campilta.

Why You Should Go To Zambia On Your Next Safari: Chiawa Camp

Oheisessa jutussa tulee ilmi kuinka aito ja erilainen safarikokemus on edelleenkin Sambiassa, verrattuna esim. Keniaan, Etelä-Afrikkaan tai Tansaniaan. Sambiassa safareilla ei tule turistimassoja eteen, yleisasenne on rento eikä palvelu ole teeskenneltyä. Ja mikä parasta, sambialaiset ihmiset ovat erittäin ystävällisiä 🙂 Kannattaa siis suunnitella seuraava matka Sambiaan!

Mutta palataan safariblogiini. Alla on uusin merkintä (17.7.).

——————————————————————————————————————–

Nähtiin eilen yöajolla kaksi leopardia yhtä aikaa. Hemmetin siisti juttu! Toinen oli iso, isoin mitä olen täällä nähnyt. Mä ajoin ensimmäisen yösafarini myös. Seurasin Abelin autoa.

Eilen tänne tuli kolme eteläafrikkalaista kimmaa, jotka jää Lufupaan töihin. Ne oli aikaisemmin olleet Chungassa, eteläisessä Kafuessa, mutta ei oikein olleet haluttuja siellä. Omistaja oli kuulemma kusipää ja se heitti ne pihalle sieltä. No, ne kysyi Mapilta voiko ne jäädä tänne ja se sanoi, että sopii. Lisää jengiä meille. OK ja naisseuraa. Yhden nimi on Elisabeth, en muista kahden muun nimeä.

Aurinko on noussut jo vähän aikaa sitten ja se alkaa lämmittämään aamun kylmyyttä.

Olo on nyt normaali ja hyvä fiilis eilisen scheisse kokemuksen jälkeen. Se oli vaan todella outo trippi. Samantapainen oli kerran Markillakin.

 

2 vastausta artikkeliin ”17.7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *