Hyppää sisältöön

Miksi blogata Rantapallossa?

Rantapallo tarjoaa bloggaajille helpon blogialustan, mukavan yhteisön sekä monia etuja. Lue, mitä kaikkea voit saada Rantapallon bloggaajana!

Bloggaajat kertovat: tällaista on blogata Rantapallossa

“Bloggaamisen aloittaminen on tehty Rantapallossa helpoksi, eikä suurta teknistä osaamista vaadita. Pitkäjänteinen hyvän blogin tekeminen on Rantapallossa palkitsevaa ja mahdollistaa monenlaisten etujen saavuttamisen.” Mika Väistö, Lähtöportti

“Suurin syy on bloggaamisen helppous. Teiltä löytyy tekninen tuki ongelmatilanteissa, hyvät ohjeet ja erilaisia vaihtoehtoja blogipohjille. Meille bloggaajille järjestetään kaikenlaisia mukavia tapahtumia, joissa pääsemme tutustumaan toisiimme. Rantapallon kautta olen saanut myös mukavia yhteistöitä, kuten matkoja ja hotelliöitä.”Cruisin Kirsi, Passionate Traveller

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Rantapallo tarjoaa hienoa yhteisöllisyyttä, joka on hyvin tärkeää erityisesti bloggaamisessa, sillä tätä kautta on helpompaa verkostoitua ja saada ns. vertaistukea ja ideoita. Kyseisessä blogiportaalissa toimivat bloggaajat saavat myös enemmän näkyvyyttä ja lukijoita Rantapallon sivuston ja eri somekanavien kautta, mikä auttaa erityisesti uusia blogeja kasvamaan nopeammin.” Jerry Savolainen, Pako Arjesta

“Alusta lähtien Pallontallaajien keskustelupalstaa seuranneena uskon edelleen budjetti- ja elämäntapareissaamisen elämäntyyliin. Lisäksi visuaalisesti kauniit ja maksuttomat WordPress-teemat sekä sivuston kautta tavoitettu, blogini kanssa samanhenkinen kohdeyleisö ovat tärkeitä.”Mari Koskelo, Marimente

“Alusta on hyvä, sillä sieltä ohjautuu blogiin liikennettä ja saan teknistä tukea kun sitä tarvitsen. Tämän koen tärkeäksi, sillä panostan mielummin sisällön tuottamiseen kuin koodien kanssa taiteiluun.”Leena-Mari Laukkanen, London and Beyond

“Rantapallon bloggaajana on mahdollista päästä mukaan kivoihin yhteistyökampanjoihin. Minulle on tärkeää myös se, että saan sopia omia yhteistyökuvioita esimerkiksi blogini toisen aiheen ruoan tiimoilta. Kaikissa blogiyhteisöissä tämä ei ole mahdollista.”Martina Häkkinen, Tasty Travelissimo

Bloggaajille järjestettävät tapahtumat

Rantapallo järjestää bloggaajilleen suunnattuja tapahtumia ja koulutuksia useita kertoja vuodessa. Aiheet ovat ajankohtaisia ja valitaan bloggaajien tarpeiden mukaisesti. Kouluttajina toimii paitsi Rantapallon oma verkkosisällöt, blogimaailman, yhteistyöt ja sosiaalisen median hallitseva tiimi myös ulkopuoliset kouluttajat aiheesta riippuen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koulutusten tavoitteena on kehittää Rantapallon bloggaajien osaamista mahdollisimman monella bloggaamista käsittelevällä osa-alueella. Aiheita voivat olla esimerkiksi blogiyhteistyöt, sosiaalinen media, SEO, valokuvaus, videokuvaus ja lukijoiden hankkiminen blogille.

Vinkkejä ja ideoita

Rantapallon blogien pikkujoulut veivät pohtimaan blogiyhteistyötä oluen äärelle – katso kuvat

Rantapallo 10v -bileet bloggaajille

Mitkä bileet! Bloggaajat juhlistivat Rantapallon kymmenvuotista taivalta – blogipalkinnot yllätyksenä

Rantapallon blogi-ilta

Kevään uutuusviinit esittelyssä Rantapallon koulutuksessa – katso kuvat

Oficina, Helsinki

Tämä lattarikeidas löytyy keskeltä Helsinkiä – katso kuvat

Reilun matkailun ilta

Matkabloggaajat reilun matkailun illassa – katso kuvat

Matkabloggaajat pekonijäätelön äärellä – reissusuunnitelmia ja kevään makuja!

Rantapallon blogiohjeet ja blogikoulu

Rantapallon blogiohjeen avulla on helppo päästä alkuun, sillä blogiohjeet on kirjoitettu juuri Rantapallon ja Pallontallaajien blogipohjia varten. Yksityiskohtaisilla ja helposti ymmärrettävillä ohjeilla kuka tahansa voi muokata blogistaan juuri omien toiveiden näköisen. Rantapallon ja Pallontallaajien blogeissa on tarjolla useita, bloggaajille maksuttomia WordPress-teemoja, joissa kussakin on lukuisia erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja.

Blogiohjeiden lisäksi Rantapallo tarjoaa bloggaajille ilmaisen blogikoulun, jonka avulla kuka tahansa voi kehittyä bloggaajana.

>> Katso kaikki blogikoulun kirjoitukset!

Vinkkejä ja ideoita

Blogikoulu, osa 1

Millainen blogi saa lukijan kiinnostumaan?

Blogikoulu, osa 2

Bloggaaja, mitkä sosiaalisen median kanavat kannattaa ottaa haltuun?

Näin teet blogin ulkoasusta houkuttelevan

Helpot vinkit blogin luettavampaan ja koukuttavampaan ulkoasuun

Bloggaajan vinkit blogiyhteistyöhön

Haluatko ansaita rahaa blogillasi? Vinkit onnistuneeseen yritysyhteistyöhön

Blogikoulu osa 5

Millaiset kuvat toimivat matkablogissa? Näiden vinkkien avulla onnistut

Rantapallon blogikoulu: SEO-vinkit

Bloggaaja, ota nämä helpot SEO-vinkit käyttöön heti

Näkyvyyttä blogeille Rantapallon avulla

Rantapallon blogeissa julkaistut postaukset listautuvat www.rantapallo.fi/blogit/-sivulle julkaisuajan mukaan.

Rantapallo tarjoaa omille bloggaajilleen mahdollisuuden lisänäkyvyyteen nostamalla hyviä postauksia aika ajoin Facebook-ryhmissään. Rantapallolla on kaksi Facebook-ryhmää, joissa on yhteensä noin 180 000 tykkääjää. Lisäksi Pallontallaajissa bloggaavien postauksia nostetaan luonnollisesti myös Pallontallaajien Facebook-ryhmässä. Mikäli julkaisit mielestäsi hyvän postauksen ja toivoisit sille some-nostoa lähetä linkkivinkki osoitteeseen info(a)rantapallo.fi.

Rantapallo nostaa omia bloggaajiaan sivustolla monilla eri tavoilla, esimerkiksi tekemällä bloggaajahaastatteluja ja jakamalla bloggaajien vinkkejä. Iltalehden ja Rantapallon tiiviin yhteistyön ansiosta Rantapallon bloggaajilla on mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä myös Suomen suurimmassa uutispalvelussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vinkkejä ja ideoita

Matkavinkit Balille

Löydä oma suosikkisi Balilta – neljä erilaista kohdetta

Tuntematon turisti -blogin Sanna

Sanna halusi mennä vaivattomasti naimisiin ulkomailla – Mauritius oli yllättävän helppo vaihtoehto

Hanneli Mäkinen

Perheenäiti Hanneli nauttii yksin matkustamisesta – vietti hääpäivän yksin Etelä-Euroopan road tripillä

Frida Ingrid

Inkerin tilanne Turkissa – turvatarkastajat luulivat, että laukussa on puukko: “Mietin, oliko joku laittanut laukkuuni jotakin”

Ulla Alakangas

Ulla muutti yksin Manhattanille, aviomies jäi Suomeen: “Aloin ajatella että mikä vain on mahdollista, jos on tarpeeksi tahtoa”

Noora Muurimäki

Kolmekymppinen Noora matkustaa maailman ympäri – näin hän onnistui säästämään 20 000 euron matkaa varten

Bloggaajayhteisö

Rantapallon ja Pallontallaajien bloggaajille eli pallobloggaajille on oma Facebook-ryhmänsä, joka kokoaa kaikki bloggaajat yhteen. Facebook-ryhmän kautta bloggaajat voivat keskustella keskenään ja se on kanava, jonka kautta bloggaajat voivat esimerkiksi jakaa kokemuksiaan ja vinkkejään bloggaamiseen liittyen.

Palloblogit

Mikäli olet kiinnostunut liittymään mukaan Facebook-ryhmään, lähetä pyyntö Palloblogit-ryhmään liittymisestä ja laita blogisi nimi sähköpostilla osoitteeseen info(a)rantapallo.fi.

Blogiyhteistyömahdollisuudet

Rantapallo tarjoaa bloggaajilleen lukuisia yhteistyömahdollisuuksia. Blogiyhteistyöt ovat mukana kaikissa Rantapallon yhteistyökumppaneiden ja mainostajien kanssa käymissä keskusteluissa. Rantapallon blogiyhteisö on tiivis, ja bloggaajat ovat tuttuja Rantapallon tiimille, mikä mahdollistaa sen että myyntitilanteissa on helppo nostaa Rantapallon bloggaajien joukosta asiakkaan tarpeita parhaiten vastaava yhteistyökumppani.

Rantapallo hoitaa bloggaajan puolesta neuvottelut ja tarjoaa hänelle selkeän toimintaohjeen, jonka mahdollistamana bloggaaja voi keskittyä vain kaikkein oleellisimpaan asiaan eli sisällöntuotantoon.

“Bloggaaja saa keskittyä laadukkaaseen sisällöntuotantoon, eikä hänen tarvitse käyttää aikaa yksityiskohtien ja sopimuksellisten asioiden kanssa painimiseen. Lisäksi meidän kautta bloggaajat voivat saada myös sellaisia kumppaneita joita he eivät välttämättä osaa tai edes voi itse lähestyä.”Milla Himberg, Rantapallon asiakkuusjohtaja

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Perusta blogi Rantapalloon!